Annonce
Give

Guldfest: Bronzedrømmen blev til et guldeventyr

Give Tennisklubs mangeårige formand, Jan Ek, var en både glad og stolt mand, da GTK og Diagonalkroen i fredags inviterede til guldfest. Der var flot opbakning til festen, og stemningen var helt i top. Foto: Jim Hoff
Guldvinderne fra Give Tennisklub blev fejret på behørig vis både af folket og kommunens topfolk ved guldfesten på Diagonalkroen. Der var massiv opbakning på pressesiden, idet hele tre mediekoncerner var på plads sammen med en stor flok glade guldgæster.
Annonce

Give: Søndag 25. august blev der sensationelt jublet og skreget sejrssange både på jysk og tysk på Hellerup Idræts Klubs flotte tennisanlæg. Tennissportens rebelske opkomlinge fra Give Tennisklub havde netop skrevet historie ved at sikre sig det danske mesterskab for hold i landets bedste række med en god blanding af jyske topspillere og tyske ditto på holdkortet.

Den sensationelle DM-titel satte i den grad Give på landkortet, og fredag blev guldholdet med dertil hørende ledere og frivillige fejret på behørig vis på Diagonalkroen hjemme i Give.

Her slog tennisklubben i tæt samarbejde med Lasse Lindberg fra Lindberg Dining og Henrik Henriksen fra Diagonalkroen Overnatning dørene op til vaskeægte guldfest i den store sal.

Der var flot opbakning til festen, og pressen mødte da også massivt frem med repræsentanter fra Jysk Fynske Medier, Jyllands-Posten og TV Syd på plads.

Vi startede i 1986 med at tilmelde et hold i serie 6, og nu her 33 år senere tog vi til finalestævnet i København med håb om en bronzemedalje - og kom på eventyrlig vis hjem med guld. Vi leverede miraklet, vi snød alle de store.

Jan Ek, formand for GTK

Annonce

Ting tager tid

Den tidligere tv-vært Claus Elgaard styrede slagets gang med stor elegance og vid og dryssede med rund hånd små sjove anekdoter fra sportens verden ud over dagens guldfest, der på talelisten havde GTKs formand Jan Ek, borgmester Jens Ejner Christensen (V), formanden for Give Handel & Erhverv, Susanne Sandholm og David Servé fra Jysk Tennisforbund.

- Ting tager tid, sådan er det, åbnede Jan Ek sin tale ganske filosofisk.

- Vi startede i 1986 med at tilmelde et hold i serie 6, og nu her 33 år senere tog vi til finalestævnet i København med håb om en bronzemedalje - og kom på eventyrlig vis hjem med guld. Vi leverede miraklet, vi snød alle de store og blev det første jyske hold til at vinde DM-guld på grus. Og det her DM-guld, det er også Gives guldtitel, for vi har hentet pokalen sammen. Sammen med spillerne, de frivillige og sponsorerne og med flot opbakning fra pressen, Vejle Kommune og vores mange fans og følgere. For netop sammen er vi stærke, og vi er allerede begyndt at glæde os til 2020-sæsonen, hvor vi går all in på at forsvare titlen, lød det fra en både glad og stolt Jan Ek.

Annonce

Satte ny dagsorden

Borgmester Jens Ejner Christensen kvittere GTK for an fantastisk præstation, og noterede sig med underdrejet jysk lune og glæde, at “man jo havde slået alle københavnerklubberne”. Heriblandt de 36. dobbelte guldvindere fra KB.

- Jeg ved, at mange af københavnerklubberne misunder jer den fantastiske stemning og opbakning I har formået at skabe, når I spiller på hjemmebane i “Gryden”, jeres hyggelige tennisstadion. Her formår I at skabe en fest sammen med jeres mange tilskuere, ikke mindst i kraft af de mange engagerede ildsjæle, som klubben er velsignede med at have i deres rækker. Med guldet her i 2019 fik I sat en ny dagsorden i tennisverdenen her i Danmark, og herfra skal der lyd en tak for, at I satte både Give og Vejle Kommune så flot på landkortet, lød det blandt andet fra borgmesteren.

Susanne Sandholm fra Give Handel & Erhverv tog borgmestertråden op, og kvitterede GTK for på fineste vis at have sat Give på landkortet og dermed gøre byen ære.

- Vi er stolte af jer her i byen. I er måske en lille klub, men I har da i den grad leveret et stort resultat, konstaterede Sandholm, hvorefter hun tog kasketten på som sponsor og overrakte Jan Ek et gavekort til en omgang fodboldgolf med mad og drikke til klubbens spillere og mange frivillige, mens DJ Ris Ras lod sejrssangen over dem alle, “We Are The Champions” runge ud gennem højttalerne.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) var også med, da Give Tennisklub fredag fejrede det danske mesterskab. Lidt uventet, at det blev Give Tennisklub, der som den første klub uden for København skulle vinde pokalen og mesterskabet. Foto: Jim Hoff
Annonce

Jan EK: Superfed fest

Midt i al virakken og festivitassen lykkedes det at få et lyninterview med Jan Ek, der iklædt verdens sandsynligvis bredeste guldslips - og smil - konstaterede, at han var en både lettet, glad og stolt mand.

- Indrømmet, jeg har været en del nervøs hen over ugen. Kommer der overhovedet folk til vores guldfest? Men den nervøsitet er da pakket godt og grundigt væk nu. For sikke da en superfed fest. Flot, flot opbakning. Jeg er både glad og stolt; det her er en virkelig stor dag for mig personligt men så sandelig også for Give Tennis Klub, konstaterede en storsmilende Jan Ek, inden han skulle videre til et interview med både TV Syd og Jyllands-Posten, Og det var ok, rart nok de andre medier kender deres plads i hierarkiet.

Det gjorde Give Tennisklub og den ambitiøse formand heldigvis ikke, da de med sportschef Lars Baes ved roret som eminent tennisnetværker og holdskaber fik smeltet et guldhold sammen bestående af jyske og tyske svende, der trak bukserne af den københavnske tenniselite og hev den forjættede DM-pokal hjem til Give.

Og måske pokalen var fyldt med skumbananer, da spillerne 25. august hævede den mod himlen? Det ved vi ikke, men pokalen var fløjet fra København til Give i dagens fine anledning - og skal vi ikke bare aftale, at her bliver den i en rum tid!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce