Annonce
Fredericia

Guldsmed flytter til gågadens smykkecentrum: - Jeg glæder mig så meget

23. februar kan Me Mori fejre fire års eksistens. Samme dato håber Therese Krogh at kunne slå døren op i Gothersgade 2C. I dag ligger Me Mori i Prinsessegade 33. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Mere plads og øget synlighed er blandt årsagerne til, at guldsmedeforretningen Me Mori snart flytter.

Fredericia: - Det bliver vildt spændende!

Begejstringen hos guldsmed Therese Krogh er ikke til at tage fejl af. Gennem snart fire år har hun ejet og drevet forretningen Me Mori i Prinsessegade 23.

Med en elev tilknyttet samt en bogholder og en ansat til markedsføring, som begge er der flere dage i ugen, er det nuværende lejemål på cirka 30 kvadratmeter imidlertid blevet for lille.

Annonce

Derfor rykker hun nu sin forretning til Gothersgade 2C, hvor mobilreperatøren Fastfix er lukket. Her bliver der omtrent 55 kvadratmeter at boltre sig på.

- Jeg glæder mig meget. Både på grund af placeringen, den ekstra plads og et stort og åbent butikslokale. Det bliver godt, siger Therese Krogh.

Stemningen eller kvadratmeterne at udstille på bliver næppe meget anderledes i den kommende butik. Til gengæld bliver det mere åbent, ligesom der bliver mere plads for butikkens ansatte. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hun forventer ikke, at butikken ændrer sit udtryk, selvom der bliver flere kvadratmeter.

- Det er mest bagved, at vi føler os pressede på plads i dag. Så jeg håber, vi kan fastholde den samme hygge i butikken, siger hun.

Smykkecentrum

Therese Krogh overtager nøglerne til lejemålet 17. januar, hvorefter lejemålet skal indrettes og istandsættes, så det passer til en guldsmedje-butik.

I forvejen ligger der to smykkeforretninger - Ranch Svendsen og Guldmøller - få meter fra den kommende placering. Det bekymrer imidlertid ikke Therese Krogh.

- Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for, pointerer hun.

Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for.

Therese Krogh, guldsmed og indehaver af Me Mori

Indehaveren forventer samtidig, at flytningen fra udkanten af gågaden til en af de mere centrale placeringer kan øge synligheden.

- Men det skulle helst ikke være sådan, at folk er i tvivl, hvorvidt vi er nye. Jeg håber da, de kender os og er bevidste om, at vi er en rigtig guldsmedeforretning med værksted, siger hun.

Annonce

Gør løbende klar

Planen er, at Therese Krogh og kollegaerne hos Me Mori kan åbne på dagen for butikken fire års fødselsdag - 23. februar.

Frem til da vil butikken fortsat være at finde i Prinsessegade.

- Forhåbningen er, at vi kan flytte det hele over en weekend, siger Therese Krogh, som frem til flytningen forventer nogle travle uger.

- Det giver noget pres, når man lægger en flytning oveni hverdagens arbejdsopgaver. Her er i forvejen rigeligt at se til. Men det skal nok blive godt, siger hun.

Det er dette lejemål, Therese Krogh overtager. Her har mobilreperationsbutikken Fastfix ligget siden oktober 2019. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I forbindelse med flytningen vil butikken også til at ændre åbningstiderne en smule, så de fremover følger resten af midtbyen. Den største ændring er, at der hver mandag vil være åbent, hvor det i dag har været efter aftale.

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce