Annonce
Billund

Guldsmeden udlover præmie til sødeste kærlighedserklæring

Ejeren af Guldsmeden i Grindsted, Teresa Melvej, håber på, at mange tager imod invitationen og kommer og skriver lidt om kærlighed på butikkens vinduer. Arkivfoto: Jan Kronvold
Op til valentinsdag kan man hos Guldsmeden i Grindsted skrive en kærlighedserklæring på butiksruderne og være heldig og vinde et guldhjerte med en diamant.

Grindsted: Fredag den 14. februar er det valentinsdag.

Det er den dag, hvor elskende erklærer deres kærlighed til hinanden. Det giver Guldsmeden i Grindsted dem nu mulighed for at gøre, så kærligheden bliver helt officiel. Det sker på den måde, at Guldsmeden opfordrer til, at man kommer ind i butikken og låner en tusch, hvorefter man går ud og skriver en kærlighedserklæring på butikkens ruder.

- Om de skriver en kærlighedserklæring, et vers eller et rim, det bestemmer de selv, fortæller Teresa Melvej fra Guldsmeden.

Man kan skrive kærlighedsbudskaber fra fredag den 7. februar. På valentinsdag fredag den 14. februar vælger Teresa Melvej og personalet hvilken kærlighedserklæring, som de synes er den sødeste.

- Klokken 16 udtrækker vi en vinder af et 14 karat guldhjerte med en diamant til en værdi af 1995 kroner fra Aagaard, fortæller Teresa Melvej.

Hun understreger, at konkurrencen ikke er betinget af, at man køber noget i butikken for at skrive på vinduerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce