Annonce
VB

Gundelunds første VB-træffer kom på et perfekt tidspunkt

Thomas Gundelund jubler efter sin scvoring mod Viborg. Hans første mål i VB-trøjen og hans første mål i over haklvandet år. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Tre minutter skulle Thomas Gundelund bruge på banen i Viborg, før han scorede et vigtigt mål til 2-2. Det var, efter eget udsagn, hans første scoring i over halvandet år
Annonce

Viborg: Der findes udmærkede indhop, og så findes der perfekte indhop. Sidstnævnte havde 18-årige Thomas Gundelund, da han erstattede en skadet Tobias Mølgaard efter 32 minutter af topbraget i Viborg. Gundelund kom på banen, og tre minutter senere havde han udlignet til 2-2. Hans første mål i VB-trøjen.

Kampen endte 4-3 til VB.

- Det var fantastisk at score. Jeg tror, det var mit første mål i over halvandet år, og det kom på det rigtige tidspunkt, sagde Gundelund.

Han mener selv, at han er bedst centralt, men han udfyldte rollen som højre back til UG. Scoringen kom efter, at han havde forsøgt at finde Kjartan Finnbogason, men han endte med at spille et-to med Lars Kramer i Viborg-forsvaret, og så sendte han den fladt ind ved modsatte stolpe.

Var det lidt heldigt?

- Ah. Det kan du sige, men der skal lidt held til nogle gange, sagde en glad Gundelund.

Vi sender et signal til alle de andre hold om, at vi vil det mere end dem.

Thomas Gundelund om at vinde årets sidste kamp

Han og holdkammeraterne havde inden kampen talt om, at der skulle sparkes mod mål, for Viborgs målmand Ingvar Jónsson er rystende usikker og en færdig mand i Viborg, når hans kontrakt udløber til nytår.

- Jeg er ikke overrasket over, at skuddet gik ind. Spark fladt mod det lange hjørne og højt mod nærmeste hjørne. Sådan er reglen, sagde han med et smil.

Man taler ofte om, at den sidste kamp før en kamppause er vigtig. Med sejren over Viborg er VB på førstepladsen med tre point ned til FC Fredericia og fem ned til Viborg.

- Det er helt vildt vigtigt. Vi viser, at vi er et hold som vil rykke op, og vi sender et signal til alle de andre hold om, at vi vil det mere end dem, sagde Gundelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce