Annonce
Hedensted

Gymnastikforening chokeret: Der mangler da en hal i det million-projekt

Steen Henrik Sloth, formand for gymnastikafdelingen i Lindved Gymnastikforening, og Kirsten Larsen, mor til et barn i gymnastikforeningen, er uforstående over for kommunens beslutning om ikke at bygge en ny gymnastiksal, når den nuværende bliver revet ned. Foto: Morten Pape
Lindved - Der venter ny facade, moderne klasselokaler og bedre personalefaciliteter, når renoveringen af Lindved Skole går i gang i foråret 2016.

Men i det 30 mio. kr. dyre renoveringsprojekt er der begået en tragisk fadæse.

Sådan lyder meldingen fra Lindved Gymnastikforening oven på beslutningen om ikke at opføre en ny gymnastiksal i forlængelse af, at den nuværende bliver revet ned.

- Det kom som et chok, da vi fandt ud af, at der ikke skulle bygges en ny gymnastiksal. Vi har ni gymnastikhold, der bruger salen, og vi har ikke noget alternativ til salen, siger Steen Henrik Sloth, der er formand for gymnastikafdelingen i Lindved Gymnastikforening.

Fra det nedsatte byggeudvalg, der sammen med Lindved Skole har udarbejdet planerne for byggeriet, er forklaringen lige til.

- Det er et økonomisk spørgsmål og en vurdering af, at der ikke er behov for en ny gymnastiksal. Der er en glimrende hal i Lindved, og så laves der et aktivitetsrum, siger Jeppe Mouritsen (V), der er formand for byggeudvalget. Det er dog ikke et plaster, gymnastikforeningen giver meget for.
Vigtigt at være attraktiv

- Hallen er i forvejen overbooket, og vi kan jo ikke bede børneholdene om først at komme til gymnastik kl. 23, fordi der er andre, der bruger hallen indtil da. Multisalen (aktivitetsrummet, red.) er for lavloftet, og det bliver brugt til at holde mange møder, så det er også svært at booke, siger Steen Henrik Sloth.

Jeppe Mouritsen mener, at gymnastikforeningen bør sætte pris på de muligheder, byen trods alt tilbyder.

- Lindved er privilegeret ved at have en hal. Der er andre små samfund, som ikke har de muligheder, Lindveds borgere har, siger han.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce