Annonce
Børkop

Gymnastikforeningen kom 100.000 skridt nærmere målet om et springcenter

Springgraven er gravet ud og støbt. Men selve trampolinerne med videre, skal der samles penge ind til, og nu har Fonden Fynske Bank støttet projektet med 100.000 kroner. I midten ses Morten Lyng fra Fynske Bank, mens Arne Rasmussen og Charlotte Enok Poulsen fra gymnastikforeningen flankerer ham. Foto: Jørgen Flindt
Fonden for Fynske Bank overrakte 100.000 kroner til Gauerslund Gymnastik. En stor hjælp i indsamlingen til et kommende springcenter i Gauerslund.
Annonce

Gauerslund: Fonden for Fynske Bank har fundet det store checkhæfte frem, og har doneret 100.000 kroner til det kommende springcenter, som skal ligge i det nye Gauerslund Idrætscenter.

Det er Gauerslund Gymnastik, der modtager pengene, og i gymnastikforeningen er der stor glæde over det økonomiske tilskud.

- Det er jo en kæmpehjælp, som vi er meget taknemmelige for. Springgraven og springcentret kommer til at gøre en kæmpe forskel for gymnasterne, for det giver os en mulighed for at hæve deres tekniske kunnen betragteligt. Som det er nu, skal man til Vejle eller Fredericia, hvis man ønsker at tage skridtet videre, men i fremtiden kan vi tilbyde samme slags muligheder, forklarer Arne Rasmussen, der er medlem af fundraisinggruppen hos Gauerslund Gymnastik.


Det er jo en kæmpehjælp, som vi er meget taknemmelige for.

Arne Rasmusssen, Gauerslund Gymnastik


Planen er, at det kommende springcenter skal stå klar til efteråret, når den udvidede del af idrætscentret er klar til indvielse. Her er der nu lavet et ret stort hul i jorden, der skal være fundamentet til en springgrav.

Annonce

Nået langt

Men trampoliner, madrasser og hejseværk skal gymnastikforeningen selv købe, og det vil koste 1,2 millioner kroner. Med de 100.000 kroner fra Fynske Bank er gymnastikforeningen nu ved at være nået en tredjedel af vejen.

Det skyldes, at der er samlet penge ind ved blandt andet salg af byplakater samt et samarbejde med Børkop Festfyrværkeri. Desuden har foreningen selv penge i klubkassen, der nu er øremærket projektet.

- Der er stadig lang vej til målet, men vi kommer med støtten fra Fynske Bank et vigtigt skridt nærmere. Vi er godt på vej, og vi er ved godt mod, siger Charlotte Enok Poulsen, der også er medlem af fundraisinggruppen.

Annonce

Rammer bredt

Fynske Bank er den eneste bank, som fysisk har en filial i Børkopområdet, og ifølge Morten Lyng, der er filialchef, er det vigtigt for banken at give noget tilbage til lokalsamfundet.

- Fonden er glad for at kunne bidrage med det største beløb, som fonden deler ud. Gymnastikforeningen rammer utroligt bredt i lokalsamfundet, for det er jo lige fra den mindste til den ældste, som dyrker gymnastik, siger han.

Gauerslund Gymnastik har 700 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce