Annonce
Billund

Gyttegård Golfklub har fået en europamester

Nicolai Højgaard fik god støtte af sin bror Rasmus, da han i weekenden vandt EM for amatører i Holland. Arkivfoto

Nicolai Højgaard sikrede sig i weekenden europamesterskabet. Med sejren er han sikret deltagelse i The Open - en turnering, hvor alle de største i verden spiller med.

Annonce

Hejnsvig: Gyttegård Golfklub har fået en ny europamester. Nicolai Højgaard vandt lørdag det individuelle EM, som fandt sted i Holland. Efter en nervepirrende afslutning lykkedes det ham at henvise sin engelske konkurrent til andenpladsen.

- Det er helt klart min største individuelle sejr. Jeg har vundet forskellige turneringer på hold, men det her er klart den største sejr, jeg har vundet individuelt. Det er helt fantastisk, fortæller Nicolai Højgaard til Gyttegård Golfklubs Facebook-side.

Med sejren i amatør-EM i Holland kan Nicolai Højgaard nu se frem til deltagelse i The Open. En turnering, hvor alle de store kanoner fra verdenseliten er med. Arkivfoto
Annonce

Støtte fra brormand

Nicolai Højgaard havde undervejs i turneringen i Holland støtte fra sin tvillingebror Rasmus, som også deltog, men som måtte tage til takke med en lidt mere sekundær placering. I stedet brugte han al sin energi på at støtte sin bror i jagten på EM-titlen.

- Han kom med ud, da jeg skulle ud på 12. hul. Han havde lige spillet banen, så han kendte banen og vinden, og han vidste, hvor jeg skulle spille bolden hen. Så han gav noget tryghed, og det hjalp rigtigt meget, fortæller Nicolai Højgaard, som trods EM-sejren ikke har meget tid til at feste.

Annonce

Deltagelse i The Open

I nærmeste fremtid skal han til EM for hold, og efter det venter deltagelse i The Open, som er en af præmierne for at vinde det individuelle amatør-EM. The Open bliver i år spillet på Carnoustie i Skotland, og det er en turnering, der har deltagelse af alle de store verdenskanoner. På nuværende tidspunkt er der således blot én anden dansker, nemlig Thorbjørn Olesen, som har sikret sig deltagelse i turneringen.

- Det bliver vanvittigt. Det bliver helt vildt. Det er næsten ikke gået op for mig endnu, men det kommer nok på et tidspunkt, lyder det fra Nicolai Højgaard, der lørdag aften landede i Billund Lufthavn, hvor han blev modtaget af cirka 50 venner og bekendte.

Det er blot fjerde gang, at en dansk golfspiller løber med titlen som europamester.

The Open finder sted i dagene mellem den 19. og den 22. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce