Annonce
Billund

Gyttegård tog første DM-guld nogensinde: Spillerne festede til langt ud på natten

Det vindende hold samt staben fra Gyttegård Golf Klub, der søndag blev danske mestre. Privatfoto

Gyttegård Golf Klub vandt søndag aften for første gang nogensinde DM i holdgolf. Nu skal klubben til EM

Annonce

Gyttegård: For første gang nogensinde kan Gyttegård Golf Klub kalde sig Danmarksmester i holdgolf.

Guldet kom i hus efter en tæt finaleweekend i Farum, hvor Gyttegård var oppe imod Aalborg, som har vundet guld 12 gange tidligere.

- Vi er en stolt golfklub. Vi har arbejdet på dette i 45 år, og nu er det lykkes. Det kan ikke blive større i Danmark for amatørgolfere, fortæller Jens Elvang-Gøransson, forretningsfører i klubben.

Starten gik ikke så godt, og Gyttegård kom bagud i både de såkaldte "foursomes" (hvor man spiller to mod to) og individuelle kampe, men begge gange kom klubben tilbage og sikrede sig samlet set en sejr på 11-7.

- Det var en helt fantastisk holdindsats, fortæller Jens Elvang-Gøransson.

Annonce

Til EM

Efter sejren var kommet i hus, tog spillerne den spontane beslutning at indbyde resten af klubben til fest samme aften. Spillerne kørte derfor fra Farum til Gyttegård, hvor de fra klokken 23 søndag aften fejrede guldet i klubbens lokaler sammen med 30-40 andre medlemmer.

- De sidste gik vist hjem klokken halv tre i nat, fortæller Jens Elvang-Gøransson.

Med sejren følger en ny udfordring for klubben. Man har nemlig sikret sig billet til EM i holdgolf, der spilles i oktober.

- Det koster en 40.-50.000 kroner, så det skal vi lige ud og have fundet penge til, men det er jo ikke noget, man siger nej til, siger forretningsføreren.

Det vindende hold bestod af Rasmus & Nicolaj Højgaard, Ronni & Martin Kamp, Jens Christian Tvergaard, Lars Christensen og Mads Dam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce