Annonce
Vejle

Gyyyys: Zombier, kryb og monstre går til angreb

Dystopia Haunted House holder åbent en række fredage og lørdage i oktober, hvor op mod 150 aktører vil skræmme livet af gæsterne. Foto: Dystopia Haunted House
Vejle - Dystopia Haunted House slår til oktober dørene op for Danmarks mest skræmmende horroroplevelse på Spinderigade 11 i Vejle.

En mindre hær af omkring 150 amatørskuespillere, teknikere, sminkører og instruktører står klar til at skræmme livet af folk, der vover at træde ind i det amerikansk-inspirerede interaktive teater. Som besøgende vil man blive forskrækket, forundret og chokeret, når man i små grupper skal bevæge sig rundt i specialdesignede rum og kulisser, som er hjem for zombier, kultister, monstre, kryb og andre frygtindgydende væsener. Haunted House holdes for anden gang, men udover sidste års 1100 kvadratmeter store industribygning, har Dystopia i år taget Kedelbygningen i brug og derved fordoblet oplevelsens areal og rutens længde.

- I år spiller vi meget mere på de besøgendes sanser og har haft dobbelt så lang tid til at opbygge det hele. De besøgende kan derfor forvente en endnu vildere og mere gennemført performance end sidste år, forklarer Steffen Kousgaard i en pressemeddelelse.
Han står sammen med Tommy Salholt, Nick Hadsund og Jonas Bøgh Pedersen bag Dystopia.

Som noget nyt i år er der to særlige arrangementer den 23. og 24. oktober, som går under navnet Alone in the Dark og Together in the Dark. Det meste af lyset vil blive slukket, der vil blive skruet op for lydene, og aktørerne vil som noget nyt tage fat i de besøgende.

Dystopia Haunted House er åben fredage og lørdage hele oktober, samt søndag i uge 41 og onsdag, torsdag, fredag og lørdag i uge 42.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce