Annonce
Ikast-Brande

Håb om nyt liv i tomme butikslokaler

Tøjbutikken "Hos Ruth" i Nørre Snede genopstår ikke, men til gengæld er der udsigt til, at der kommer hele to butikker i de kendte lokaler på hjørnet af Rosengade og Bredgade. Arkivfoto
Den tidligere tøjbutik "Hos Ruth" er blevet købt af en lokal investor, der vil give plads til nye butikker.

Nr. Snede: Der er nu udsigt til mere butiksliv i Nørre Snede. Et af byens mest kendte butikslokaler, Rosengade 2 på hjørnet ud mod Bredgade er nu kommet på nye hænder, og der er planer om to forretninger i ejendommen. Bygningen har tidligere huset tøjbutikken "Hos Ruth", der lukkede for to år siden.

Det er Rikke Breinbjerg, der har købt ejendommen af Ruth Johansen, som havde haft sin ejendom til salg i godt to år. "Hos Ruth" lukkede i september 2017 efter ikke mindre end 18 år med tøjhandel.

Rikke Breinbjerg oplyser, at der bliver to lejemål i butikken. Det ene lejemål er allerede ved at blive afsat til en frisør. Hvad der skal være i det andet lokale vides ikke endnu.

- Vi har købt huset for at bevare butikken - især ud mod Bredgade. Jeg har ikke selv planer om at åbne butik, men kommer ind som investor. Jeg er ansat i salgsafdelingen ved Kelsen, og der bliver jeg, men jeg vil gerne være med til at skabe mere butiksliv i Nr. Snede, siger Rikke Breinbjerg, der er gift med Per Breinbjerg, administrerende direktør i den lokale entreprenørvirksomhed EMR Murer og Entreprenør A/S..

Selv er Rikke Breinbjerg receptionist-uddannet og har tidligere arbejdet blandt andet på hotel og senere ved den daværende maskinfabrik Nama, en kommunikationsafdeling i Siemens, et designvirksomhed i Silkeborg og som salgskoordinator ved CoreOne i Ikast.

Salget giver som nævnt mulighed for to butikslokaler, men det giver også nye muligheder for Ruth Johansen og hendes mand John. De er i gang med at bygge nyt hus på Kildebakken i Nørre Snede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce