Annonce
Egtved

Håndboldafdeling savner nye kræfter

Der mangler trænere og nye kræfter til håndboldafdelingens bestyrelse, hvis der fortsat skal være god mulighed for at spille håndbold i Bredsten. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Bredsten: Det er snart tid til den årlige generalforsamling og valg til bestyrelsen i håndboldafdelingen under Bredsten IF.

Den nuværende bestyrelse består af fire mødre, hvoraf kun én har et barn, der spiller håndbold. Derfor er der brug for nye kræfter til bestyrelsen. Der skal være mindst to og meget gerne tre, der melder sig, hvis håndboldafdelingen skal bestå. Det skriver næstformand i håndboldafdelingen Ninette Thorarinsson i et facebookopslag på gruppen "Det sker i Bredsten & Omegn".

Men det er ikke kun til bestyrelsesarbejdet, at der efterlyses nye kræfter. Også på trænerposterne er der udfordringer til næste sæson, idet der mangler trænere på begge børnehold i næste sæson.

- Hvis vi som lokalsamfund ønsker lokalsport ,bliver vi som forældre nød til at yde et stykke frivilligt arbejde - der er ingen andre til at gøre det, skriver Ninette Thorarinsson.

Hun oplyser samtidig, at afdelingen har en fin økonomi, dejlige spillere og dygtige trænere.

Opfordringen fra den nuværende bestyrelse lyder derfor til, at man tænker over, om man måske kender en kommende træner, eller om man måske har lyst til enten at melde sig som træner eller til bestyrelsesarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Nyt coronatilfælde i Jelling: Fysioterapiklinik lukker resten af ugen

Annonce