Annonce
Sport

Håndbolddrengene gør klar til tre finaler

Det er den første af tre små oprykningsfinaler, der finder sted, når Grindsted GIF torsdag aften tager imod GOG. Det kamp finder sted i Lynghallen og begynder klokken 19.45. Arkivfoto: Martin Ravn
En meget vigtig og særdeles spændende håndboldkamp finder torsdag aften sted i Lynghallen, når Grindsted GIF tager imod ligareserverne fra GOG. Det er den første af tre små oprykningsfinaler for hjemmeholdet.

Grindsted: Tingene begynder at spidse til for Grindsted GIF's håndboldherrer, og i løbet af de kommende kampe bliver det afgjort, om holdet i næste sæson kan tage turen op i 1. division, eller om det bliver til endnu en sæson i 2. division.

Torsdag aften tager holdet hjemme i Lynghallen i den første af tre små oprykningsfinaler mod GOG - det eneste hold, der hidtil har taget point fra Grindsted.

- Vi har nu spillet os selv i en position, hvor vi selv kan afgøre tingene. Vi har nu GOG hjemme, Faaborg ude og Rækker Mølle hjemme. Det er tre finaler, der kommer til at afgøre vores sæson, og jeg anser alle tre kampe for lige svære. Det er ikke tilfældigt, at GOG har spillet uafgjort mod både os og Faaborg, og der venter en tæt og hæsblæsende affære på torsdag, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

Annonce

Vigtigere end Aalborg-kamp

GOG-holdet består primært af klubbens U19-spillere, og det er værd at bemærke, at GOG ved seneste udtagelse til U20-landsholdet havde hele 11 spillere med. Det er derfor en flok unge og sultne spillere, der torsdag aften gæster Lynghallen.

På mandag skal Grindsted GIF op mod en langt sværere modstander i form af de danske mestre fra Aalborg Håndbold i pokalturneringen. En kamp, der næppe ender med sejr. Derfor er torsdagens kamp da også langt vigtigere.

- Selvom der er rigtigt mange mennesker, der glæder sig til kampen mod Aalborg på mandag, hvor vi forventer fuld hus i Magion, så skal vi huske på, at kampen torsdag aften er meget vigtigere. Vi får brug for alle mand på banen, men måske i endnu højere grad alle tilskuere uden for banen. Vi får brug for at få lagt massivt tryk på de unge drenge fra GOG, og så skal vi selv toppræstere, hvis vi skal have sejren i den første finale, siger Flemming Pedersen.

Torsdagens kamp finder sted i Lynghallen i Grindsted, og den bliver fløjtet i gang klokken 19.45. Det koster 30 kroner for voksne at komme ind, mens børn og medlemmer af GGIF Håndbold kommer gratis ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

En nonne fulgte hende ind på børnehjemmet som 2-årig: Gitte er stolt af, at hun har fået et velfungerende familieliv

Annonce