Annonce
Give

Håndboldklub fyrer træneren med øjeblikkelig virkning: Bange for nedrykning

Martin Schmidt er fortid i HK Give Fremad. Tirsdag aften stoppede klubben samarbejdet med 2. divisionsholdets træner. Ifølge en pressemeddelelse fra håndboldbestyrelsen efter gensidig forståelse parterne imellem. Foto: Jim Hoff
Martin Schmidt er fortid som træner for HK Give Fremads 2. divisionsmandskab. Det fremgår af en pressemeddelelse, som redaktionen modtog tirsdag aften fra klubbens bestyrelsesformand.

GIVE: Martin Schmidt er fortid som træner for håndboldklubben HK Give Fremads 2. divisionsmandskab.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som klubbens bestyrelsesformand udsendte tirsdag aften. I pressemeddelelsen lyder det:

- HK Give Fremad må med beklagelse meddele, at klubben i gensidig forståelse med 2. divisionsholdets træner Martin Schmidt har valgt at stoppe samarbejdet. Vi har samarbejdet med Martin de sidste halvandet år og har været meget glade for at have Martin i klubben og håber, han fortsætter på andre poster i klubben.

- Grunden til, at vi stopper samarbejdet, skal findes i vores placering i tabellen og den deraf følgende risiko for, at vi kan rykke ud af 2. division, hedder det i formandens pressemeddelelse:

- Som en ansvarlig bestyrelse må vi agere, når tingene ikke fungerer efter planen, udtaler formand Henrik Henriksen

Han oplyser, at sportschef Kedde Jensen, der tidligere har været træner i klubben, overtager trænersædet straks.

Martin Schmidt udtaler:

- Først og fremmest ærgrer jeg mig rigtig meget over beslutningen. Jeg er helt sikker på, at nedrykning ikke var blevet et tema. Men jeg har efterhånden været i gamet noget tid, så man ved jo selvfølgelig, at det er en risiko. Og jeg kan jo ikke gøre andet end at acceptere beslutningen, siger Schmidt og fortsætter:

-Jeg håber på, at drengene vil rykke sammen i bussen og gøre arbejdet færdigt. Slutteligt vil jeg gerne sige tak for den store opbakning, vi altid har fået i hulen.

2. divisionsholdet ligger på ottendepladsen i rækken med 11 point med en afstand på fire point til den 10. plads, der betyder nedrykningsspil. Der er også fire points til en direkte nedrykningsplads.

Der resterer seks kampe, hvor Give blandt andet skal møde de to hold, der p.t. ligger til direkte nedrykning på 11. og 12.pladsen.

Give spiller 18. februar pokalkamp mod HC Midtjylland fra 1. division på hjemmebane, og 23. februar gælder det den særdeles vigtige udekamp mod Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig kvinde stoppet for spritkørsel

Annonce