Annonce
Ikast-Brande

Håndboldklub kunne igen holde generalforsamling

Karina Kjærgaard Jakobsen sagde farvel til formandsposten i BHK, og Lars Mikkelsen tog over. Foto: BHK
Lars Mikkelsen afløser Karina Kjærgaard Jakobsen som formand for Brande Håndbold Klub
Annonce
Brande: Brande Håndbold Klub havde taget forskud på lempelsen af forsamlingsforbuddet og indkaldt til generalforsamling mandag 8. juni. Generalforsamlingen blev holdt under private former, og med 18 fremmødte holdt man sig et godt stykke under grænsen på 50 personer.
Den afgående formand Karina Kjærgaard Jakobsen lagde ud med sammen med resten af forsamlingen at mindes sin forgænger på posten, Jan Helleberg, som døde 26. august sidste år i en alder af kun 53 år. Mødedeltagerne holdt et øjebliks stilhed.
Annonce

Pause efter 25 år

Den forgangne sæson havde budt på en vellykket Jack & Jones Cup, som gav et overskud på 100.000 kr.
”Håndboldens dag” i januar samlede et halvt hundrede deltagere, og efterfølgende er der blevet startet et håndboldfitness-hold.
Efter en tak til Brande Hallernes personale ført an af centerleder Ole Madsen gennemgik formanden de enkelte holds resultater og sendte en særlig stor tak til klubbens æresmedlem og forhenværende formand, Heidi Zacho Daugård, som igennem 25 år har ledet og fordelt ansvaret ved alle de yngste, men nu holder en velfortjent pause.
De ungdomshold, der havde klaret sig bedst resultatmæssigt, var U11-drengene, som vandt deres pulje i B-rækken, og U15-drengene, der sluttede som nr. 2 i deres pulje og kvalificerede sig til kredsmesterskaberne, som jo desværre blev aflyst.
Begge dameseniorhold sluttede sidste sæson med at rykke op i serie 1, men det ene takkede nej til oprykningen, så efter sommerferien har BHK et hold i serie 1 og serie 2. Træner er fortsat Michael Lund Jessen.
Herrerne under ledelse af Kenn Dahl Jepsen bevarede pladsen i serie 1, mens serie 3-herrerne spillede sig gevaldigt op efter jul og sluttede på en oprykningsgivende 2.-plads, en oprykning de dog ligesom damernes andethold har takket nej til.
Selvom Brande HK er en af de håndboldklubber, der kan prale af medlemsfremgang, kunne Karina Kjærgaard Jakobsen godt ønske sig endnu flere medlemmer.
- Desuden håber jeg, at vi kan få mange flere frivillige inddraget i klubarbejdet. Jo flere vi er, jo mindre arbejde til den enkelte, påpegede hun, inden hun overrakte pokalen til en af dem, der yder en rigtig stor frivillig indsats i håndboldklubben: Anne- Mette Kongedam blev udnævnt til ”Årets BHK’er”.
Annonce

Ny formand

Blandt meget andet er Anne-Mette Kongsdam – ligesom den afgående formand Karina Kjærgaard Jakobsen fortsat er det – medlem af bestyrelsen, som derudover består af Anders Bønnerup Nielsen, Bøje Pedersen, sekretær Jan Baunsgaard Pedersen, næstformand Søren Lyager (der lagde hus til generalforsamlingen) og Lars Mikkelsen, der overtager posten som formand, en post han i øvrigt tidligere kortvarigt har beklædt.
Som suppleanter valgtes Helle Iversen og Simon Splidsboel, mens Gitte Holt fortsætter som kasserer udenfor bestyrelsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce