Annonce
Billund

Håndværker faldt otte meter ned på betongulv

Den 26-årige mand, som tirsdag faldt ned på et betongulv, måtte flyves med helikopter til Skejby Sygehus. Foto: Michael Bager
En 26-årig lollik kom tirsdag slemt til skade under sit arbejde på byggepladsen i centrum af Billund. Manden blev med helikopter fløjet til Skejby Sygehus, hvor han nu er uden for livsfare.

Billund: En medarbejder i det store byggeprojekt i Billunds centrum blev tirsdag udsat for en grim arbejdsulykke, da han faldt hele otte meter ned og landede på et betongulv.

Uheldet skete tirsdag formiddag omkring klokken 10.30, hvor medarbejderen, som er en 26-årig mand, der kommer fra Maribo på Lolland, ved et uheld faldt igennem et hul.

- Han er i gang med at isætte noget armeringsjern på et nybyggeri. Der er nogle huller, som er dækket af med plader, og her skal der isættes noget jern. Han falder igennem et af disse huller og igennem hullet på næste dæk, inden han rammer det nederste betondæk, fortæller Brian Kristiansen, der er politikommissær hos Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Fløjet til sygehuset

Faldet på otte meter gav selvsagt alvorlige skader til den 26-årige, der hurtigt blev transporteret til hospitalet.

- Han får skader på hoved og overkrop og bliver i første omgang afhentet af en helikopter og fløjet til Skejby Sygehus i kritisk tilstand. Vi har her til morgen (onsdag, red.) talt med sygehuset, og de oplyser, at han heldigvis er uden for livsfare, siger Brian Kristiansen.

De forskellige myndigheder skal i de kommende dage forsøge at finde ud af, hvordan ulykken kunne ske, og om nogen skal stilles til ansvar for det.

- Det er en sag, vi kigger videre på, og Arbejdstilsynet blev straks kaldt til stedet for at se nærmere på, om der er overtrådt nogle arbejdsmiljøregler, siger Brian Kristiansen.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce