Annonce
Vejle

Hårdtslående kvinde satser på OL: Topbokser skifter til Vejle-klub

Den fynske bokser Yvonne Bæk Rasmussen skifter til BK Wedala. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Yvonne Bæk Rasmussen, der er landets bedste kvindebokser, skifter til den lokale klub BK Wedala.

Vejle: Bokseren Yvonne Bæk Rasmussen, der har en imponerende samling af titler i bagagen, skifter til Vejle-klubben BK Wedala.

På visitkortet skriver Yvonne Bæk Rasmussen blandt andet dansk mester, EU-mester og nordisk mester. Hun har også bokset sig til bronze ved VM.

Topbokseren har tidligere bokset i BK Wedala, i perioden 2006-2008. Og nu kommer hun altså tilbage - i et skifte fra Odense.

- Jeg bor i Odense, så jeg kommer til at køre frem og tilbage. På træner-siden har Odense ikke et højt nok niveau. Derfor skifter jeg, siger Yvonne Bæk Rasmussen.

Annonce

OL

Yvonne Bæk Rasmussens mål er en kvalifikation til OL i Tokyo i 2020.

- I Vejle har de trænere, der er kompetente til at hjælpe mig på vej. OL 2020 er mit endelige mål, og jeg kommer med, lyder det selvsikkert fra bokseren, der ved årets nordiske mesterskaber slog den nuværende europamester.

- Jeg tror på mig selv, og hvis jeg udelukkende tænker positivt, er der rigtig gode chancer for at komme til OL, tilføjer hun.

Lars Kristensen fra Wedalas bestyrelse glæder sig over Yvonne Bæk Rasmussens skifte.

- På alle måder er det jo med til at højne niveauet i klubben. Hun er landets bedste kvindebokser, så det er fedt, at hun nu træner i Vejle, lyder det fra Lars Kristensen.

Hele fem gange er Yvonne Bæk Rasmussen blevet kåret som årets kvindelige bokser. Senest i 2018.

Hun har bokset 151 kampe, og kan snart opleves live i Vejle, når hun bokser landskamp 26. oktober i Rosborghallen mod Spanien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ung spritbilist blev afsløret i McDrive

Vejle

Sidder du også i haven i stedet for på festivalpladsen? Lyt til noget nyt - hvis du tør

Annonce