Annonce
Navne

Hædret af Røde Kors: Fem fik 10-års nåle - en enkelt fik 20-års nålen

Knud Erik Jensen, Hovedgård, modtog Røde Kors-nålen for 20 års frivilligt arbejde i den lokale Røde Kors-afdeling, hvor han både har været formand og initiativtager. Privatfoto

Hæder: Det er i år 20 år siden, at Knud Erik Jensen, Hovedgård, meldte sig som frivillig i Røde Kors. Det blev markeret, da Røde Kors Horsens Nord holdt generalforsamling.

Her modtog Knud Erik Jensen 20-års nålen.

- Du var formand i en årrække, du var primus motor for møbelbutikken på Vestergade i Hovedgård, hvor I havde et så godt socialt fællesskab, at selv om I lukkede og slukkede i Hovedgård, så var du og flere af de andre klar igen, da vi åbnede i Tvingstrup. Du har i sandhed arbejdet ihærdigt og utrætteligt for Røde Kors og skabt grundlaget for den driftige Røde Kors-afdeling, vi har i dag, sagde formand Gudrun Andreasen i sin takketale til Knud Erik Jensen.

Annonce

Udover 20-års nålen, blev der på generalforsamlingen uddelt fem 10-års nåle.

Modtagerne af Røde Kors’ 10-års nål er fra venstre (i rødt) Vera Lauridsen, Agnes Mikkelsen, Bente Urban, Børge Mortensen og Helle Clausen, alle bosat i Hovedgård. Nålene blev overrakt af formanden for den lokale Røde Kors-afdeling, Gudrun Andreasen (yderst til venstre). Privatfoto

De fem har været - og er fortsat - frivillige i den lokale Røde Kors-afdeling.

Agnes Mikkelsen og Bente Urban har begge været frivillige i genbrugsbutikken i Hovedgård gennem 10 år.

Børge Mortensen startede som frivillig i møbelbutikken i Hovedgård og er nu hver uge at finde i genbrugsbutikken i Tvingstrup.

Helle Clausen startede som frivillig i Hovedgård og har været med i Tvingstrup-butikken, siden den startede for seks år siden.

Vera Lauridsen har været frivillig hos nørklerne i Søvind gennem 10 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce