Annonce
Erhverv

Hædring af virksomheder foregår i år virtuelt

Så glad blev Elin Moisen fra Plejecenter Lindegården, da hun i 2014 vandt titlen som Årets mentor. Når arrangementet den 17. november afholdes i år, vil det foregå virtuelt på grund af corona-situationen. Arkivfoto: Mette Mørk
For 10. år i træk kårer Vejle Kommune i november Årets rummelige virksomhed og Årets mentor.
Annonce

Vejle: For første gang i de 10 år, Vejle Kommune har uddelt priserne "Årets rummelige virksomhed" og "Årets mentor", kommer seancen i år til at foregå virtuelt og ikke "live" med tilskuere og deltagere.

Det er naturligvis corona-situationen, der er skyld i ændringen.

- Arrangementet 17. november vil blive live-streamet på Vejle Kommunes Facebook-side, så alle kan følge med, og så vi kan ringe op til prismodtagerne, fortæller Anja Daugaard (LA), formand for arbejdsmarkedsudvalget, der står for prisuddelingen.

Der er fundet fem finalister til hver af de to priser blandt i alt 50 indstillinger.

De fem finalister til titlen som Årets rummelige virksomhed er: House of Denmark, Luksuspleje, MTO Electric, Søren Søgaard A/S og Trekantens El-teknik.

Det er nu op til en dommerkomite med repræsentanter fra blandt andet arbejdsmarkedsudvalget, arbejdsmarkedets parter, handicaprådet og integrationsrådet, at finde frem til vinderen, der udover æren får en check på 15.000 kroner.

I kategorien Årets mentor, der gives til en person, der i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats som mentor på en virksomhed, er de fem finalister: Karen Marie Ravn (Give-Egnens Museum), Lotte Halskov (Ilva Logistik), Krista Sørensen, (Kastaniehaven), Hanne Neustrup (Kirkebakkeskolen) og Karin Weng (Sydjysk Rengøring A/S).

At samtlige finalister i år er kvinder er en tilfældighed, fortæller Anja Daugaard.

- Det slog også mig, at de alle er kvinder, men jeg kan garantere, at det ikke har noget med politisk korrekthed at gøre. Deres køn er ikke relevant. De er valgt, fordi de er kvalificerede, siger Anja Daugaard om de fem finalister til prisen, der udover æren honoreres med en check på 10.000 kroner til vinderen.

Ved arrangementet vil der derudover blive kåret tre succeshistorier, som kan være enten en virksomhed, der har gjort en særlig indsats eller en borger, som er blevet fast tilknyttet arbejdsmarkedet i årets løb. De tre succeshistorier belønnes med hver 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Annonce