Annonce
Vejle

Hældagerskolen henter ny skoleleder fra naboskole

Kirkebakkeskolens viceskoleleder, Jakob Nielsen, skal efter sommerferien overtage pladsen som ny skoleleder på Hældagerskolen, eftersom tidligere skoleleder, Søren Klindt, har valgt at søge andre veje efter 10 år på posten. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Viceskolelederen på Kirkebakkeskolen, Jakob Nielsen, er ny skoleleder på naboskolen Hældagerskolen fra 1. august.
Annonce

Vejle: Hældagerskolen har fundet en ny skoleleder, som, når sommerferien når til ende, skal tage over efter Søren Klindt, der var skoleleder på folkeskolen i 10 år.

Skolelederstillingen er efter to jobsamtaler gået til Jakob Nielsen, der er nuværende viceskoleleder på syvende år og afdelingsleder for udskolingen på naboskolen Kirkebakkeskolen.

Han tiltræder som ny skoleleder på Hældagerskolen 1. august.

- Jeg ser frem til at skulle begynde som skoleder på en veldreven skole, som, jeg fornemmer, Hældagerskolen er. Jeg vil først og fremmest stikke en finger i jorden og lære medarbejderne og eleverne at kende, så alle kan trives og blive så dygtige som muligt. Der skal findes et fælles "vi" på alle niveauer, så områdets børn får en god skolegang, fortæller Jakob Nielsen.

Han har også en fortid som efterskolelærer på Hellebjerg Idrætsefterskole ved Juelsminde, hvilket han var i 12 år.

Hældagerskolens administration meddeler, at Jakob Nielsen har arbejdet med ledelse i mange år og givet et billede af en leder, som har stor respekt for eksisterende traditioner og kultur på Hældagerskolen, samtidig med at han kan bidrage til en videre god udvikling af skolen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce