Annonce
Billund

Hærværk mod pizzeria i Grindsted tre nætter i streg: Nu er alle ruder knust

Napoli Pizza i Fynsgade er gentagne gange blevet udsat for hærværk. Foto: Jan Kronvold
Pizzeriaet Napoli Pizza i Fynsgade har i tre nætter i streg været mål for hærværksmænd eller -kvinder. Nu er alle ruderne knust.
Annonce

Grindsted: I tre dage i streg har Sydøstjyllands Politi og glarmesterfirmaet AJ Ruden i Grindsted været nødt til at køre en tur ind til Napoli Pizza på hjørnet af Fynsgade og Jyllandsgade.

Alle tre dage har årsagen været den samme: En eller flere ukendte gerningsmænd har knust ruder i pizzeriaet. Tredje gang lykkedes det for hærværksfolkene at få smadret samtlige ruder i pizzeriaet.

AJ Ruden har sat midlertidig tape på ruderne for at hindre, at glasset bliver helt splintret, inden der bliver sat nyt glas i vinduerne.

På trods af det omfattende hærværk, så lader Napoli Pizzas ejer, Sunay Raif Ismall, sig ikke sådan lige slå ud. Han har som sædvanlig åbnet sin lille butik og gik i gang med at bage pizzaer, som er meget populære i området.

Sunay Raif Ismall mener ikke, at han er uvenner med nogen, men han har alligevel gjort sig nogle tanker om, hvem det kan være, der i tre nætter i træk slår til mod hans pizzeria.

Annonce

Har ingen beviser

- Nu har jeg arbejdet her i syv år og det er første gang, der bliver begået hærværk her. Det er rigtig træls, og jeg er træt af det, siger Sunay Ismall.

En af stedets stamkunder, der venter på et par pizzaer, ryster også på hovedet og spørger:

- Hvem kan dog finde på sådan noget. Det er fuldstændig tosset.

Sunay Ismall vil ikke fortælle til avisen, hvem han tror, der kan stå bag de mange knuste ruder.

- Jeg har nogle idéer om, hvem det kunne være, men jeg har ingen beviser for det. Men jeg har fortalt politiet, hvem jeg har mistanke til, fortæller Sunay Ismall.

Napoli Pizzas forsikringsselskab er lige så træt af hærværket som stedets ejer, som nu gør noget ved det.

Efter tre nætter med hærværk bliver der nu sat kameraer op ved Napoli Pizza i Fynsgade i Grindsted. Foto: Jan Kronvold

- Der bliver sat kameraer op, så vi kan se hvem der går og knuser ruderne. De er bestilt, og de bliver sat op i den kommende uge. Det er ikke noget forsikringsselskabet har forlangt. Det er noget, som jeg selv ønsker, siger Sunay Ismall.

AJ Ruden har lovet Sunay Ismall, at der kommer en glarmester og skifter de smadrede ruder hurtigst muligt i den kommende uge.

Indtil der kommer kameraer op, krydser ejeren af pizzeriaet fingre for, at der ikke bliver begået mere hærværk på bygningen på hjørnet af Fynsgade og Jyllandsgade.

Er der nogen som har hørt eller set noget i forbindelse med hærværket, så hører Sydøstjyllands Politi meget gerne om det. Det kan ske på telefon 114.


Jeg har nogle idéer om, hvem det kunne være, men jeg har ingen beviser for det. Men jeg har fortalt politiet, hvem jeg har mistanke til.

Sunay Raif Ismall, ejer af Napoli Pizza
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Annonce