Annonce
Jelling

Højskole vil have dig til at synge, spise og snakke

Alle er velkomne - uanset hvordan du synger, og hvilke sange du kender, kan du deltage og mærke glæden ved fællessangen. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Formålet er at bringe folk tættere sammen under sloganet "Det Danmark, der synger sammen, hører sammen".

Annonce

Jelling: Brandbjerg Højskole og Brandbjerg Højskoles Venner (BHV) inviterer endnu engang alle interesserede til fællesspisning, fællessang og gode snakke tirsdag 18. september fra klokken 17.30 til klokken 21.

Aftenen er en del af et stort projekt, som Brandbjerg Højskole deltager i, der hedder: "Syng, spis og snak". Formålet er at bringe folk tættere sammen under sloganet: "Det Danmark, der synger sammen, hører sammen".

Der er forskellige temaer for de enkelte aftener, men fælles for dem alle er glæden ved at synge sammen, at samles om et godt måltid og indgå i en gensidigt inspirerende dialog med andre deltagere.

Denne aften er det Poul Kjær Lauridsen, som til daglig arbejder på UCL i Jelling, der introducerer sangene og spiller til.

Deltagerne vil også kunne høre Brandbjerg Højskoles forstander Simon Lægsgaard, der præsenterer nogle nye sange, han netop har skrevet.

Tilmelding på mail til bh@brandbjerg.dk senest tirsdag 11. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce