Annonce
Kultur

Højskoledag på Kastaniehaven

Bolette Elvstrøm er en af foredragsholderne på den Højskoledag, Pleecenter Kastaniehaven afvikler torsdag 6. november, Arkivfoto
Annonce

Give: De fleste mennesker kan snakke sammen.

Men kan de føre en samtale? En samtale er nemlig ikke blot at lade munden løbe. Det er i mindst lige så høj grad af lytte og prøve at forstå, hvad samtalepartneren har på hjerte. Det kræver lidt øvelse og det kræver tålmodighed og indsigt i at sætte sig selv lidt i baggrunden.

Samtalen er en del af det udbud, Kastaniehaven og Kastanierådet har sat på programmet for Højskoledagen torsdag 7. november mellem klokken 9 og 15. Her bliver der disket op foredrag, fortælling, samtale, musik og ikke mindst nærvær.

Først på programmet er Bolette Elvstrøm, der efter morgenkaffen og bollerne kommer med et oplæg om "Sang, samtale og fortælling". Det gør hun til klokken 12, men halvvejs er der sat en halv time af, hvor deltagerne selv kan udfylde samtaletiden.

Bolette Elvstrøm har gennem flere år arbejde med fortælling, teater og ikke mindst efter- og højskoleliv. Hun har arbejdet som lærer på både efter- og højskole og har såmænd også været leder på begge skoletyper.

Derudover har hun undervist i, skrevet og instrueret teater gennem 20 år. Som højskolemenneske har hun en stor fascination af det talte ord, og mødet med mennesker.

Til middagen klokken 12 serveres der to slags suppe med brød. Efter frokostpausen tager Tine Lilholt over med et foredrag.

Vil man med til højskoledagen skal man melde sig til senest fredag 1. november. Det kan ske på telefon 7681 7750 eller i Kastaniehave Centret. Vil man være fra start til slut koster det 200 kroner. prisen for formiddagen plus frokosten er 150 kroner, mens det koster 75 kroner at være med om eftermiddagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Give

Coronasmitten er stadig forankret i Givskud, Grønbjerg og Give: Medarbejdere på endnu et plejehjem er smittet

Annonce