Annonce
Vejle

Højspændingsledninger spærrer hovedvej i næste uge

Højspændingsledningerne over Horsensvej skal pilles ned. Derfor er det nødvendigt at spærre vejen for trafik. Foto: Google Street View
Horsensvej må spærres for trafik, når ledninger skal pilles ned. Også veje i Skibet og på Uhrhøj lukkes af i kortere eller længere tid.

Vejle: Horsensvej er en af Vejles vigtigste indfaldsveje - men i næste uge må bilisterne for en stund finde andre veje, når de vil ud og ind af Vejle fra nord.

Vejen spærres, fordi højspændingsledningerne over vejen mellem Juulsbjergvej og Rosas Minde Vej skal pilles ned.

Da Horsensvej er så trafikeret, foregår arbejdet i de sene aftentimer. Vejen vil være spærret tirsdag 13. oktober og onsdag 14. oktober mellem klokken 22 og 24, og kommunen sørger for, at der bliver skiltet med omkørsel.

Annonce

Tirsdag i næste uge må bilister i Skibet-området også på en omvej, hvis de plejer at køre på Østengaardvej mellem Sleldevej og Østengaardvej. Her skal kommunen fælde træer, og mens arbejdet er i gang, spærres vejen. Fældningen forventes at vare fra klokken syv tirsdag morgen til klokken 16.

På Uhrhøj er det en noget længerevarende spærring, trafikanterne må leve med. Her er det Petersmindevej, der spærres mellem Hovertoften og rundkørslen ved Mælkevejen.

Større omvej til Planetbyen

Den vigtige forbindelsesvej spærres på grund af fjernvarmearbejde, og det sender bilisterne på en større omvej. I stedet for den korte strækning fra Hovertoften til rundkørslen må de tage turen ad Høgsholtvej og tilbage af Petersmindevej fra vest.

Arbejdet sættes i gang lige efter efterårsferien, mandag 19. oktober, og strækker sig tre uger frem til og med søndag 8. november. Arbejdet betyder også, at bybussen må finde andre veje - præcis hvordan vil fremgå af Sydtrafiks hjemmeside.

I den øvrige del af byen trækker en række vejarbejder ud. Spærringen af Mølgaardsvej og Grundet Bygade i Bredballe er forlænget, og ombygningen af krydset mellem Strandgade og Langelinie, der i forvejen har overskredet den oprindelige tidsplan, bliver yderligere forsinket. Nu satser entreprenøren med at være færdig fredag 23. oktober.

På havneområdet er der gang i det store klimaprojekt. Her er Ørstedsgade spærret frem til 9. november, så trafikken til det nye boligområde omkring Havneøen og lystbådehavnen i stedet skal køre ad Strandgade.

Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Ny VB'er færdig for resten af sæsonen: Ramt af alvorlig knæskade

Annonce