Annonce
Billund

Højt rangeret vandrerhjem er klar til sæson to med flere værelser

Christian og Birgitte Cammelbeeck har grund til at smile: Hestkær Family Rooms er blevet en succes. Arkivfoto: Annett Bruhn

Det er gået over al forventning på den ombyggede Hestkær Friskole. Bed & Breakfast-hotellet er nu klar til sæson to med flere værelser.

Stenderup-Krogager: Det går over al forventning på det nye vandrerhjem Hestkær Family Rooms, der er bygget op på den gamle friskole. Den blev bygget om og stod klar til sommersæsonen sidste år, og alt tyder på, at Christian og Birgitte Cammelbeeck satsede rigtigt, da de så, at den gamle friskole kunne blive til et dejligt ferie- og overnatningssted for børnefamilier. Gæsterne er væltet ind.

Nu har indehaverne fået udvidet og har travlt med at gøre klar til den nye sæson med fire store familieværelser mere.

- Der har været så stor efterspørgsel, som vi ikke kunne klare. Det kan vi nu. Vi havde ikke turdet håbe på, at det ville gå SÅ godt, og at gæsterne ville være SÅ glade. Lige nu er vi også Danmarks højst rangerede vandrerhjem på booking.com. Det er vi stolte over, siger Christian Cammelbeeck.

Christian Cammelbeeck
Christian Cammelbeeck har sagt sit faste job på DuPont op. Nu satser han på Hestkær Family Rooms. Arkivfoto: Annett Bruhn

Meget er lejet ud

Her et par uger før den nye sæson kan Christian Cammelbeeck glæde sig over, at en stor del af værelserne er lejet ud allerede i maj og juni. Derefter kommer højsæsonen, som gæsterne ikke rigtig er begyndt at booke endnu.

- Jeg regner helt sikkert med, at vi får udsolgt, siger han.

Hestkær Familiy Rooms har - fremgår det på hjemmesiden booking.com - haft mange meget tilfredse gæster. Derfor bliver stedet valgt til på en anden måde end sidste år.

- Sidste år havde vi mange endagsturister, der lige mellemlandede hos os på vej til deres "rigtige" ferie. Dem har vi ingen af i år. I år booker de hele ferien hos os, fortæller han.

Birgitte og Christian Cammelbeeck, Hestkær Family Rooms. Arkivfoto: Annett Bruhn
Annonce

Slut med DuPont

Christian Cammelbeeck har hidtil haft fuldtidsjob på DuPont. Det har han kun et par uger endnu.

- Nu satser vi det hele på Hestkær, og det tegner rigtig godt, lyder det fra vandrerhjemsværten.

Udover værelserne er den gamle gymnastiksal indrettet til festlokale, og her er mange begyndt at holde fester og konfirmationer. Legerummet, der oprindelig var indrettet her, er flyttet ud i et stort telt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce