Annonce
Kultur

Hør det fra hestens egen mund: En af Pets hovedpersoner fortæller om Blekingegadesagen

Sikkerhedsrådgiver Jan Friis Lindharth fortæller om PET's arbejde med at optrevle terrorcellen, som vi kender som Blekingegadebanden. Det sker i Halvniklubben i Vinding onsdag den 13. november.
Annonce

Vinding: Historien om Blekingebanden kan man høre i Halvni-klubben onsdag, den 13. november klokken 8.30. Det er en af hovedpersonerne, sikkerhedsrådgiver Jan Friis Lindharth, der fortæller.

Hvordan kunne en flok unge venstreorienterede, veluddannede mennesker leve et dobbeltliv fra ”pæne borgere” til støttecelle for terrorbevægelsen PFLP, og er der paralleller til vore dages terrorisme?

Jan Friis Lindharth deltog selv i overvågningen og efterforskningen som aktiv betjent i PET og fortæller hele historien i Halvniklubben.

Han har oplevet meget i sin 32-årige karriere i PET og som en del af Rejseholdet, men sagen om Blekingebanden overskygger alt.

Mødet i Halvni-klubben i Vinding Idræts Center starter med fælles morgenmad klokken 8.30 (siger og skriver halvni) med efterfølgende foredrag og slutter klokken 11. Det koster 60 kroner at være med til foredrag og morgenmad. Medlemmer af VIC betaler 40 kroner. Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce