Annonce
Sport

Hagelskjær stod igen stærkt for VB-reserverne

Lucas From scorede VB's mål i reserveliga-opgøret mod Lyngby. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Lucas From stod for træfferen, da VB tabte 2-1 til Lyngby i reserveligaen.

Annonce

Lyngby: Thomas Hagelskjær viste fin form, da Vejle Boldklub spillede reserveliga-opgør i Lyngby.

Værterne vandt mandagens opgør med 2-1 efter en kamp med en del store chancer til begge hold.

- Hagelskjær stod igen en stærk kamp for os og havde flere flotte redninger, siger Morten Bisgaard som sammen med en anden af trænerassistenterne fra VB's førstehold, Giovanni Mazella, står for kampene i reserveligaen.

VB stillede med et blandet hold bestående af spillere fra førsteholdstruppen, en lille håndfuld kinesiske spillere og spillere fra klubbens ungdomsafdeling.

Adam Jakobsen og Tobias Mølgaard var begge med i truppen til søndagens superligakamp mod OB, og de spillede henholdsvis 55 minutter og en halvleg i Lyngby.

- Det var planen, de ikke skulle spille mere, fordi vi har kamp igen allerede på fredag, siger Morten Bisgaard med henvisning til VB's forestående opgør mod AC Horsens.

Lyngby-VB 2-1 (1-0)

Reserveligaen, pulje 2Mål: 1-0 (1.), 1-1 Lucas From (51.), 2-1 (86.).

VB (4-3-3): Thomas Hagelskjær - Tobias Mølgaard (Magnus Engaard, 46.), Yu Wei, Kasper Poulsgaard (Emil Nielsen, 75.), Felix Örn Fridriksson - Qingshen Zeng, Thomas Gundelund (Tobias Sommer, 65.), Alexander Jensen - Lucas From, Adam Jakobsen (Thais Damgaard, 55.), Wang Zhenao

Annonce

Ros til Gundelund og From

Generelt så Morten Bisgaard et VB-mandskab som trods en dårlig indledning med en tidlig Lyngby-scoring leverede en udmærket præstation, og i løbet af anden halvleg ved stillingen 1-1 opstod der et par fine muligheder for at komme foran.

- Efter vores dårlige start frygtede vi det værste, men spillerne gjorde det godt, siger Morten Bisgaard.

Han fremhæver udover Thomas Hagelskjær også Thomas Gundelund og Lucas From for fine præstationer. Thomas Gundelund gjorde det godt på den defensive del af midtbanen, og Lucas From spillede en god anden halvleg og scorede et flot mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce