Annonce
Ikast-Brande

Hal A trænger til nyt gulv

Brande: Brande Hallernes bestyrelse har ansøgt Ikast-Brande Kommunes kultur- og fritidsudvalg om økonomisk støtte til at udskifte gulvet i Hal A. Gulvet i Hal A er 25 år gammelt og burde ifølge hallens bestyrelse have været udskiftet, da det senest blev drøftet i 2016.

Udfordringen er, at både gulvet og ikke mindst de strøer, som gulvet er opbygget på, giver store afvigelser. Dette medfører store gener, når der eksempelvis spilles håndbold og badminton, idet nedfaldet opleves forskelligt.

Vurderingen er, at det ikke er muligt at renovere gulvet, idet strøerne er nedslidte og derfor ikke kan bære et nyt gulv.

Halbestyrelsen har derfor indhentet et tilbud på renoveringen af halgulvet, som inklusive opstregning af baner vil løbe op i cirka 1,1 million kroner eksklusive moms.

Eftersom kultur- og fritidsudvalget ikke råder over en anlægspulje, som kan finansiere tiltag af denne art, anbefaler Ikast-Brande Kommunes direktør for Børn og fællesskaber, Rasmus Byskov-Nielsen, at ønsket oversendes til de forestående budgetforhandlingerne. Forinden skal der dog foreligge yderligere mindst et sammenligneligt tilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce