Annonce
Egtved

Hal skal fyldes med sommeraktiviteter

Centerleder Linda Kruse glæder sig over, at det bliver muligt at tilbyde en række forskellige sommeraktiviteter som følge af udvidelsen af fase tre, der betyder, at haller og svømmehaller må åbne. Foto: Mette Mørk
Genåbning af haller og svømmehaller giver mulighed for en hel række sommeraktiviteter.
Annonce
Egtved: Mange havde glædet sig til en sommerferie under varme himmelstrøg i udlandet. Den slags bliver der ikke meget af i denne sommerferie, hvor rejser til stort set alle lande frarådes.
Men hvad skal man så i stedet? Jo, i Egtved vil man over sommeren få mulighed for at deltage i en stribe forskellige sommeraktiviteter i Egtved Idræts- og Multicenter. Det fortæller centerleder Linda Kruse.
- Idrætsforeningen og vi i hallen har arbejder på at sammensætte en række sommeraktiviteter i hallen. I første omgang regnede vi med aktiviteter som badminton og bordtennis, men med genåbning af haller og svømmehaller, er der åbnet for mange flere muligheder, end vi havde regnet med, fortæller hun.
Det betyder også, at kræfterne bag sommeraktiviteterne nu kan sætte flere tilbud i støbeskeen end tidligere forventet.
- Vi skal nok melde mere ud, lige så snart vi har noget konkret på plads, lover centerlederen, som også arbejder på at udleje baner til eksempelvis badminton, volley og basket for de, der kunne være interesserede i det.
Linda Kruse glæder sig over, at det bliver muligt at holde hal og svømmehal åbent over sommeren, så områdets borgere har mulighed for at tilbringe nogle hyggelige og aktive timer her.
- Vi er mange, der kommer til at holde ferie hjemme i år. Derfor er det ekstra godt, at vi får mulighed for at tilbyde nogle sommeraktiviteter her i centret, siger hun.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce