Annonce
Børkop

Halformand er blevet årets ildsjæl

Henrik Juhl Kristensen, Gårslev Lokalråd, (tv) ønsker Arne Rahbek tillykke med anerkendelsen som Årets Ildsjæl 2019. Privatfoto
Gårslev Lokalråd har tildelt Arne Rahbek anerkendelsen som Årets Ildsjæl 2019. Han er formand for den lokale hals bestyrelse. En hal under kraftig tranformation.
Annonce

Gårslev: Gennem de seneste år har det været en tradition, at Gårslev Lokalråd har udtrykt sin anerkendelse af dynamiske personer, som har gjort en forskel i forhold til lokalområdets ve og vel. Dette er sket på baggrund af indstillinger fra lokalbefolkningen i Gårslev, Høll, Hvidbjerg, Mørkholt og Brøndsted.

Ved lokalrådets årsmøde blev det afsløret, at titlen som Årets Ildsjæl 2019 tildeles Arne Rahbek, der er formand for Gårslev Hallen.

- Arne har i samspil med den øvrige bestyrelse for Gårslev Hallen virkelig lagt liv og sjæl i en beundringsværdig udvikling, tilvejebringelse af finansiering og ombygning af hallen. En transformation, der ikke blot forbedrer lokalbefolkningens muligheder for at mødes i æstetisk flotte rammer og dyrke idræt, men som også særligt har indtænkt hensynet til mennesker med bevægelseshandicaps. Der er et helt rigtigt træk, at vi indretter vores lokalsamfund, så det ligeværdigt kan bruges af alle uanset fysik eller alder, forklarer Henrik Juhl Kristensen fra Gårslev Lokalråd.

Annonce

Skulderklap

Arne Rahbek forklarer selv, at han ikke lige havde set den komme, og at han modtager æren med stolthed.

- Det er et stort skulderklap. Både til mig, men også til hele bestyrelsen. Vi valgte at sætte barren højt for mange år tilbage, og nu er det lykkes. Og barren er endda blevet sat endnu højere op undervejs, siger han.

Udvidelsen og ombygningen af Gårslev Hallen er tegnet af det københavnske arkitektfirma Keingart samt af Ark Mortensen Arkitektur & Design fra Vejle.

Arbejdet forventes at være gennemført 1. maj 2020, hvor Gårslev Hallen – ud over selve hallen – også vil rumme fitnesscenter, lyst caféområde og udendørs motorikcenter. Prisen løber op i 8,4 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sagen om Sofie er ikke enkeltstående: Flere handicappede har lidt eller er døde i bad uden opsyn

Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce