Annonce
Erhverv

Hallen har store planer om flere kurser og mad ud af huset

En del kender måske allerede Annette Skov Poulsen som cateringansvarlig i forbindelse med Jelling Musikfestival, hvor hun er meget aktiv. 3. oktober har hun første arbejdsdag som ny køkkenleder i Gormshallen.foto: Benny F. Nielsen
Annonce
jelling - Der skal satses mere på udvikling i Gormshallen, mener centerleder Marianne Sigtenbjerggaard og bestyrelsen i den selvejende hal. Derfor har man valgt at oprette en stilling som køkkenleder, og valget er faldet på Annette Skov Poulsen, som starter 1. oktober.

- Jeg har brugt en stor del af min tid på at passe køkkenet. Det ansvar kan jeg nu overdrage til Annette og i stedet bruge den tid på at arbejde for at udvikle hallen, fortæller centerlederen.

Hallen er ind imellem blevet brugt i forbindelse med kursusaktiviteter og firmaarrangementer, men det må gerne blive endnu mere. Derudover vil man begynde at satse mere på at tilbyde mad ud af huset.

- Vi føler os helt overbeviste om, at der er et stort uudnyttet potentiale, som vi gerne vil satse på at få gang i, forklarer hun.

Især vil man fra hallens side rigtig gerne forsøge at få noget mere aktivitet lagt ind i sommerperioden, hvor idrætsforeningens aktiviteter holder sommerpause.
Annonce

Flere idéer

Et led i et er netop ansættelsen af Annette Skov Poulsen, så kommer til at stå for at tilbyde forplejning til de forskellige aktiviteter og mad ud af huset. Hun har blandt andet ti års erfaring som selvstændig caféforpagter.

- Tanken om at være med til at bygge noget op og være med til at udvikle noget til at vokse, tiltaler mig meget. Potentialet er her helt sikkert, så det glæder jeg mig til at være med til at udnytte bedre, siger hun.

Annette Skov Poulsen har allerede forskellige idéer til nye tiltag, men i første omgang stikker hun lige en finger i jorden og får en fornemmelse af, hvad kunderne har af ønsker og behov.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Det bliver en stor udfordring, men jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.

Marianne Sigtenbjerggaard vil stadig hjælpe til i køkkenet efter behov, ligesom hun og Annette Skov Poulsen vil skiftes til at passe køkkenet i weekenderne.
Annonce

Tror på konceptet

Når Anette Skov Poulsen får første arbejdsdag 3. oktober, bliver der en masse at sætte sig ind i.

- Vi har snakket lidt om, om vi måske skal bruge den første uge på at lave nogle tilbud til julefrokoster, så det bliver lige på og hårdt, siger Marianne Sigtenbjerggaard med et smil.

Henover efteråret og vinteren får Anette Skov Poulsen meget at se til med at servicere hallens nuværende brugere, men i den periode vil centerlederen i samarbejde med den nye køkkenleder gå i gang med at udvikle nogle gode koncepter og markedsføre de nye muligheder, Gormshallen vil forsøge at satse på fremover. Derudover vil man forsøge at lave en række arrangementer, som også kan være med til at trække byens borgere i hallen.

- Vi er helt klar over, at det her er noget, der skal løbes godt i gang, men vi håber på henover vinteren at få noget sat i værk, som så forhåbentligt kan få en snebold-effekt, siger Marianne Sigtenbjerggaard.

- Med det rigtige koncept og den rigtige markedsføring kan jeg ikke forestille mig andet, at det nok skal blive en succes, siger hun.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce