Annonce
Egtved

Hallens nye hjemmeside skal gøre det nemmere for udenbys gæster at finde informationer

Badeglade mennesker er meget velkomne i svømmehallen i Egtved, når altså coronaen tillader det. Informationer om åbningstider og priser på dagsbilletter, ti-turs-kort og årskort var før svære at finde på nettet, men nu har idræts- og multicentret fået egen hjemmeside. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Egtved Idræts- og Multihal har fået egen hjemmeside, hvor oplysninger om blandt andet svømmehallens åbningstider og informationer om billetkøb fremgår tydeligt. Målet er at gøre det lettere for gæster udenbys.
Annonce

Egtved: Ville man finde åbningstiderne for svømmehallen i Egtved, skulle man indtil for nylig ind på Egtved Idrætsforenings hjemmeside, finde hallens underside og herfra klikke sig ind på en underside for svømmehallen.

- Det var ret besværligt. Især for gæster udefra, som ikke vidste det. For de færreste vil det falde naturligt at gå under en idrætsforenings hjemmeside for at finde informationer om åbningstider og billetpriser til en svømmehal, fortæller centerleder i Egtved Idræts- og Multicenter, Linda Kruse.

Derfor har idræts- og multicentret nu fået sin egen hjemmeside, egtvedimc.dk.

- Vi håber, at det på den her måde kan blive lettere for folk at finde de informationer, de skal bruge. Især folk udefra, som ikke kender stedet, siger Linda Kruse.


Vi håber, at det på den her måde kan blive lettere for folk at finde de informationer, de skal bruge.

Linda Kruse, centerleder


- Vi har nu skilt idrætsforeningen og hallen ad ved hjælp af hjemmesiden, ligesom vi har fået nye mailadresser, der passer til det nye domæne. Men det har ikke nogen betydning for samarbejdet med idrætsforeningen - det er lige så tæt, som det hele tiden har været, forklarer hun.

Annonce

Synliggør faciliteter

I øjeblikket er Linda Kruse i fuld gang med at få den nye hjemmeside og de nye mailadresser bredt ud i alle mulige sammenhænge. Desuden er centerlederen godt i gang med at udarbejde beskrivelser af hallens faciliteter, som senere vil blive lagt ud på hjemmesiden sammen med en masse billeder.

- Når vi engang kommer på den anden side af alt det her corona, vil vi gerne forsøge at skaffe flere stævner og arrangementer til centret i weekender og ferier, hvor det ellers ikke bliver brugt. Vi har nogle rigtig gode faciliteter, som vi gerne vil gøre mere synlige på hjemmesiden. Folk, der ikke kender vores center her, skal på hjemmesiden gerne kunne få en god fornemmelse af stedet, så de forhåbentlig ender med at lægge deres arrangementer her, fortæller Linda Kruse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Corona-alarm i Vejle: Nu stemmer styrelse dørklokker i de mest belastede områder

Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Annonce