Annonce
Give

Hallo, derude - kom frit frem

Plakaten fra den anden Give Festival har Bruno S. Jensen fået. Men hvem kan komme med plakaten fra den første festival i 1983? Foto: Børge Larsen
Give Festival efterlyser tidligere frivillige og ældre materiale. Historien kan eventuelt samles i festivalens egen skurvogn.

Give: Der er masser af viden gemt derude. Det er Bruno Jensen overbevist om.

Derfor har han en opfordring til de mennesker, der ligger inden med viden om Give Festivalen.

- Kom frit frem og del jeres viden med os. Vi vil gerne i kontakt med folk, der har gemt plakater eller andre ting fra de første festivaler. Især vil vi gerne have et eksemplar af plakaten fra 1983, der er det første år, festivalen blev holdt, siger Bruno Jensen.

Han forestiller sig, at den skurvogn, som festivalen med sponsorers hjælp fik købt sidste år, også kan bruges til at rumme en lille samling af klenodier fra festivalens første år.

- Det kan blive et sted, hvor folk mødes og snakker lidt om de tider, da fundamentet for festivalen blev lagt. Men vi vil naturligvis også gerne have, at det udvikler sig til praktisk arbejde, siger Bruno Jensen.

Festivalen kan altid bruge flere frivillige. Sådan har det været siden starten, så den del er der ikke ændret på.

- Vi har sådan set nok til at dække alle pladser ind. Men hvis nogle af veteranerne skulle få lyst til at give en hånd med, skal de være mere end velkomne. Det vil gøre, at det hele glider lettere for de frivillige, der allerede er i gang, siger Bruno Jensen.

Så ligger man inde med enten viden og plakater eller har man energi til at give en hånd med på lørdag, er man velkommen til at kontakte Bruno Jensen på telefon 5150 9495.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce