Annonce
Læserbrev

Halloween og 5G. En observation af et samfunds selvdestruktion

Tanker, følelser, ord og handlinger er ikke toldfri. Hvad forestiller man sig, en intens dyrkelse af zombier, blod, indvolde og død nærer og resonerer med? Er ”fejringen” heraf topmålet af afstumpet dekadence i en verden med så massiv, reel lidelse?

Læserbrev: Så pyntes Vejle til halloween igen, og små piger og drenge kan for sjov få malet skudhuller i panden og få en god kriller i maven - eller måske årelang skræk i livet, når zombier og øksemordere sniger sig gennem folkemængden. Det er så engagerende og skægt og hører sig da til!

Mig bekendt har kvantefysikken for længst slået fast, at alt er energi. Vibration, svingning, frekvens. Og vi interagerer energetisk med hinanden og alt omkring os. Forsøg udført af the HeartMath Institute har vist, at forsøgspersoner, der blev vist udvalgte billeder på en skærm, reagerede målbart kropsligt adækvat, inden billedet nåede at dukke synligt op på skærmen.

Masuro Emotos forsøg med vand har vist, at der kan forme sig den smukkeste iskrystal - eller det modsatte, afhængig af påvirkningen, det bliver udsat for, som bare positivt eller negativt ladede ord.

Forholdsmæssigt små grupper af mennesker, der i bevidst forbundet indsats fordyber sig i dybe følelser af taknemmelighed, enhed og kærlighed, f.eks. gennem koordineret bøn og meditation, har vist at kunne føre til en markant reduktion af vold og kriminalitet i et område.

Tanker, følelser, ord og handlinger er ikke toldfri. Hvad forestiller man sig, en intens dyrkelse af zombier, blod, indvolde og død nærer og resonerer med? Er ”fejringen” heraf topmålet af afstumpet dekadence i en verden med så massiv, reel lidelse?

Jeg forstår ikke den verden, jeg er en del af. Fraværet af forståelsen for det subtile og energetiske. Hele livets grundlag. Samme fravær, der finder det logisk, at den mad, der skal give os liv og næring kan dyrkes med gift – åh undskyld; planteværn - eller ved at undertvinge andre levende væsener en nådesløs, intensiv ”produktion”.

Eller som kan finde på at udsætte børn og unge for massiv trådløs wifi-bestråling overalt, der hævdes ALT for svag til at kunne påvirke os, men som i den grad er en destruktiv energetisk påvirkning af især deres fine, meget mere sårbare hjerner og nervesystem under udvikling. Som professor i miljøundersøgelser ved universitetet i Albany, David O Carpenter, har sagt: ”De fleste forældre er fuldstændig uvidende om hele dette emne. De tror, at wifi i skoler er den mest fantastiske ting siden skiveskåret brød, for de har ingen forståelse for bekymringen.”

Med både 5Gs og halloweens bevilgede, sanseløse friløb har jeg dog erkendt, at jeg kun kan observere og dokumentere, mens sølvpapir-jokes fyger med selvtilfreds hån.

Annonce
Vejle For abonnenter

Nyvalgt byrådsmedlem flyttede til Vejle på grund af en mand: Ægteskabet holdt ikke, men det gjorde kærligheden til Danmark

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Nu bliver det lige pludselig alvor: Tour de France skal bruge over 1000 frivillige - og Vejle bliver fordoblet

Vejle For abonnenter

Se dronevideoen: Vejle midtby fik i al ubemærkethed en ny bro hejst på plads - derfor vil langt over 1000 biler dagligt køre over åen

Alarm 112

Kastede med borde og smadrede julepynt: Fuld mand gik amok i Byens Hus

Vejle Boldklub For abonnenter

Status efter VB's skuffende efterår: De middelmådige og dårlige præstationer var i klart overtal

Medie: Anbefaling om at aflyse julefrokoster på vej

Billund For abonnenter

60-årig rystede sin penis foran dagplejebørn

Debat

Den her podeparodi er overhovedet ikke sjov

VEJLE

Borgmesteren fik kæden om halsen - men noget var helt anderledes ved gårsdagens ceremoni

Medie: Epidemikommission vil sende skoleelever hjem

Sport

Speciel landskamp i Vejle: Danmark møder Bulgarien og Belgien i samme landskamp - BK Wedala har to boksere med i det danske ringhjørne

Sport For abonnenter

Sådan præsterede de danske VM-spillere i den indledende gruppe: Fire spillere skiller sig ud - her er karaktererne

Kultur

Her er de seks navne: Danmarks største havefest har musikprogrammet klar

Annonce