Annonce
Brande

Hampen vil hylde Kim Larsen med stor fest

Kim Larsen nåede aldrig at spille i Hampen, men 28. september bliver han mindet med en koncert i multihallen. Arkivfoto
Mindefest for Kim Larsen finder sted i Hampen Multihal den 28. september.

Hampen: Tre foreninger i Hampen har nu startet et samarbejde for at arrangere en mindeaften for Danmarks nationalskjald nummer ét, Kim Larsen, som døde 30. september sidste år.

Det er Hampen Multihal, Hampen IF og Hampen Borgerforening, der samarbejder for at holde en stor hyldestfest til minde om Kim Larsen. Festen skal finde sted i Hampen Multihal lørdag 28. september fra klokken 18.30.

Kim Larsen selv nåede aldrig at spille i Hampen, men gennem mange år er adskillige fester i Hampen blevet sluttet af med den ene Kim Larsen- og Gasolin-sang efter den anden.

- Vi lovede hinanden, at vi skulle lave en aften kun med disse sange og melodier. Der skulle jo så ske noget sørgeligt for at vi endelig tog os sammen til det, lyder det fra Hartvig Topp, der er med i Hampen Multihals støtteforening og en af de erfarne koncert-arrangører, som hvert år er med til at skaffe musik til den store Amerikanerdag og flere andre begivenheder i multihallen. Hartvig Topp fortæller, at man allerede har hyret det kendte kopiband "Midt om Natten" til at spille den 28. september.

- "Midt om Natten" er brandgode, og de er blandt andet kendt fra Open Air i Give, fortæller Hartvig Topp.

Der kommer også DJ på til festen, hvor billetsalget er begyndt. Man kan bestille sin billet på 30125334 eller mobilpay til samme nummer med navn og adresse. Der kan bestilles smørrebrød, og cafeteriet i multihallen vil være åbent. Det er også planen, at der kan bestilles via siden koncertihampen.dk

Der er lagt op til en stor fest, da der er plads til 450 personer i Hampen Multihal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce