Annonce
Mærkedage

Han bygger det, Lego-klodserne præsenteres på

Flemming Jørgensen. Pressefoto
Annonce

Billund: Flemming Jørgensen, Kolding, fejrer sit 25-års jubilæum i Lego-koncernen torsdag 27. juni.

Han startede i 1987 i lære som automatikmekaniker i afdelingen Maskinvedligehold-Færdiggørelsen på Højmarksvej. Her fortsatte han efter endt læretid frem til 1991, da han flyttede til model-produktionen.

Her arbejdede han bl.a. med produkt-animeringer, og senere blev han koordinerende tekniker i et udviklingsteam, der lavede produkt-animeringer og programmering af miniland og modeller i Legoland-parker rundt om i verden.

I 1995 blev shows- og event-afdelingen etableret, og Flemming Jørgensen blev en del af afdelingen, der udviklede og byggede til messer og showrooms.

I 2006 valgte han at prøve kræfter udenfor Lego, og han drev egen køkkenbutik, indtil han i 2013 startede som først freelance-tekniker og senere på året som fastansat hos Lego.

I dag er han med til at udvikle elementer til Lego-butikker globalt, og han har de seneste år udviklet meget nyt inventar, der skaber oplevelser for børn og voksne i butikker og showrooms.

Desuden har han været involveret i alt inventar, der er installeret i Lego House i Billund. Med sin store erfaring og sine faglige kompetencer giver jubilaren altid konstruktiv feedback, og han er meget vellidt blandt kolleger og samarbejdspartnere i kraft af sit altid gode humør, sin viden og sin store hjælpsomhed, oplyser Lego.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce