Annonce
Vejle

Han har en fortid: Skallenikker varetægtsfængslet i 14 dage

Politiet har sat en stopper for en vejlenser med voldelige tilbøjeligheder. Han blev mandag varetægtsfængslet i 14 dage. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vejle: En 47-årig mand fra Bredsten blev mandag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han var anklaget for vold mod tjenestemand.

Han havde nikket en politibetjent en skalle. Det er alvorligt nok, men normalt ville sagen ikke ende i et grundlovsforhør. Men det sker her, fordi der er tale om en såkaldt ligeartet kriminel handling.

Han er nemlig netop løsladt fra afsoning af en anden voldssag. Desuden afventer han afsoning af en dom i en tredje sag.

På baggrund af denne fortid blev han fremstillet for en dommer, der fængslede ham i 14 dage, hvor politiet kan få gjort sagen klar til beramning af retsmøder.

Episoden, hvor han nikkede en skalle til politipersonalet, opstod ved politistationen i Vejle, hvor han var i færd med at blive løsladt mandag klokken 00.16. Han havde været anholdt for en mindre hærværkssag.

På vej ud stoppede han og blev agressiv og konfronterende, og det førte efter skallenikningen til en ny anholdelse. Han mente, at politiet havde stjålet hans ur, men han havde slet ikke haft et på ved den første anholdelse, oplyser politiet.

Personen er kendt fra misbrugsmiljøet.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce