Annonce
Navne

Han har skabt livsglæde og trivsel: Dennis fra Syrenparken vandt en stor pris

Dennis Larsen fra Syrenparken modtog onsdag aften en af Region Syddanmarks frivillighedspriser 2020. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Annonce

Frivillig pris: Dennis Larsen bor til dagligt på Syrenparken i Børkop, som er et socialpsykiatrisk botilbud.

I flere år har han gjort et stort stykke frivilligt arbejde for skaffe besøgsvenner til sine medborgere på Syrenparken samt kontakt til frivillige, man kan gå en tur med.

Og for den store indsats har han nu modtaget en stor hæder. Det er Region Syddanmarks Frivillighedspris 2020, som netop er blevet uddelt, og her modtog Dennis Larsen en sidepris på 10.000 kroner.

- Dennis, dit frivillige arbejde har gjort en kæmpe forskel! Du har været med til at løfte dine medborgeres livskvalitet og trivsel. Der har ikke tidligere været frivillige på Syrenparken, og med dit gåpåmod har du været med til at vise, hvor stor en gave det er at have frivillige i huset, understregede regionsmedlem Bente Gertz (S), da hun overrakte prisen til Dennis.

Ud over Dennis Larsen modtog akuthjælpere på Strynø en sidepris. Hovedprisen på 50.000 kroner gik til musikstuderende på Musikkonservatoriet i Esbjerg, der spiller for patienter på intensivafdelingen på Sydvestjysk Sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce