Annonce
Erhverv

Han har skrubbet og skuret, så det hele skinner: Men kebab-baren fik alligevel en sur smiley igen

Alexanders Kebab Pizza Express har endnu en gang fået en sur smiley af fødevarekontrollen. Denne gang for kun at offentliggøre dele af kontrolrapporten. Det udløste en bøde på 3000 kroner. Arkivfoto: Jørgen Hasseriis
Selv om indehaveren af Alexanders Kebab Pizza Express i Vestergade 33, Murat Bal, har gjort rent overalt og har styr på sin egenkontrol, har han fået endnu en sur smiley. Kebab- og pizzabaren har undladt at offentliggøre dele af kontrolrapporten.
Annonce

Vejle: Kebab- og pizzabaren i Vestergade 33 i Vejle, Alexanders Kebab Pizza Express, har på anden måned en sur smiley.

Spisestedet har ellers fået bragt orden i langt de fleste af de kritikpunkter, fødevarekontrollen havde, da den besøgte spisestedet 25. juni.

Her fik ejeren, Murat Bal, en bøde på 5000 kroner for ikke at have styr på sin egenkontrol, og fordi virksomheden blandt andet opbevarede revet ost og skinke samt spyd med diverse kebab i et køleskab med skimmel på riste og lag af gammel kødsaft i bunden.

Yderligere fik spisestedet en bøde på 2000 kroner og en sur smiley for ikke at have hængt kontrolrapporten op.

Siden besøget i juni er der blevet gjort rent overalt i spisestedet.

Annonce

Skjuler dele af rapport

Ved fødevarekontrollens seneste besøg 28. juli fik Murat Bal en bøde på 3000 kroner. Og nok en sur smiley.

Denne gang, fordi Alexanders Kebab Pizza Express ifølge fødevarekontrollen kun har offentliggjort side 1 af den tre sider lange kontrolrapport. Ifølge fødevarekontrollen har Murat Bal undladt at offentliggøre siderne med kritikpunkterne og sanktionerne.

Der er blevet gjort rent overalt hos Alexanders Kebab Pizza Express. Derfor ærgrer Murat Bal sig over, at han får en sur smiley for det, han selv vil kalde en fodfejl.  Foto: Privatfoto

- Jeg har bragt alt det i orden, som fødevarekontrollen har bedt om. Og derfor er jeg ked af, at jeg får en sur smiley for ikke at have hængt kontrolrapporten op. Det er ikke så meget bøden, det er mere dét, at der nu går en rum tid, inden jeg får en glad smiley, siger Murat Bal.


Det er ikke så meget bøden, det er mere dét, at der nu går en rum tid, inden jeg får en glad smiley.

Murat Bal
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce