Annonce
Egtved

Han skal være ny forstander for Ågård Efterskole

Nis Tind Bechmann er fra 1. august ny forstander på Ågård Efterskole. Privatfoto
Nis Tind Bechmann starter 1. august som ny forstander på Ågård Efterskole og flytter i løbet af juli ind i forstanderboligen ved skolen.

Ågård: I 25 år har Kirsten Storgaard og Ole Sørensen boet i forstanderboligen ved Ågård Efterskole. Parret stopper her ved skoleårets udgang som forstanderpar og fraflytter derfor også boligen.

Her flytter Nis Tind Bechmann ind i stedet. Han skal nemlig fra 1. august være ny forstander på Ågård Efterskole. Han har tidligere arbejdet på både efterskole og højskole og kommer senest fra en stilling som uddannelsesleder på Rosborg Gymnasium & HF.

-Stillingen som forstander gav over 30 ansøgninger, og der var et spændende felt af kandidater at vælge imellem, fortæller viceforstander Lene Balle, som var med til at beslutte, at det netop var 51-årige Nis Tind Bechmann, der skulle have stillingen.

- Han har en spændende baggrund, og så kunne vi nemt se ham passe ind på skolen. Samtidig har vi lagt vægt på, at han gerne vil gå all-in og flytte ind i forstanderboligen sammen med sin familie, fortæller viceforstanderen.

Skolen har tilknyttet syv tjenesteboliger, så en stor del af skolens ansatte bor på stedet. Derfor var det for ansættelsesudvalget vigtigt, at skolens nye forstander ville være villig til at flytte ind i forstanderboligen og engagere sig i miljøet omkring skolen.

Lene Balle glæder sig til august, hvor hun og den nye forstander skal udgøre det nye ledelsesteam sammen.

- Det bliver spændende med en ny forstander, som kommer med nogle nye øjne på efterskolen og en, der måske kan se nogle nye muligheder. Min mavefornemmelse er rigtig god, så jeg glæder mig.

Selvom Nis Tind Bechmann endnu ikke er startet, har han og Lene Balle allerede mødtes og planlagt at mødes igen, så de når at lære hinanden lidt at kende, inden det nye skoleår går løs efter sommerferien.

Det bliver spændende med en ny forstander, som kommer med nogle nye øjne på efterskolen og en, der måske kan se nogle nye muligheder.

Lene Balle, viceforstander

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce