Annonce
Vejle

Han skulle være et forbillede: 29-årig erkender overgreb på 11-årig dreng

Retten i Kolding.
Den 29-årige mødte sit offer i et rollemodelsprojekt i et boligkvarter i Vejle.
Annonce

Vejle: En 29-årig vejlenser, som torsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør med en sigtelse for voldtægt af en 11-årig dreng, erkendte under grundlovsforhøret den sigtelse, der er rejst imod ham.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre af hensyn til offeret i sagen. Men inden dørene blev lukket, blev sigtelsen læst op.

Den 29-årige erkendte, at han om aftenen den 7. december 2018 udførte oralsex på en dengang 11-årige dreng.

Forholdet blev begået i et boligområde i Vejle by i forbindelse med et rollemodelsprojekt, hvor den 29-årige skulle fremstå som et forbillede for børn i kvarteret.

I stedet udnyttede han altså sin rolle til at forgribe sig på den 11-årige dreng.

Annonce

Flere forhold kom frem

Under grundlovsforhøret blev den 29-årige sigtet i yderligere to forhold, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det ene forhold er begået mellem den 1. september 2019 og 1. november 2019, hvor den 29-årige er sigtet for at have haft andet seksuelt forhold end samleje med den samme 11-årige dreng, for blufærdighedskrænkelse og for besiddelse og distribution af børnepornografi.

Hertil kom endnu en sigtelse for at have haft andet seksuelt forhold end samleje med den 11-årige dreng og for blufærdighedskrænkelse - foregået i perioden mellem 1. september 2019 og 1. januar 2020.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 29-årige i foreløbig fire uger. Det oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenteret i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Tre nye corona-smittede på et døgn: Borgmester forventer at se flere syge i Vejle

Annonce