Annonce
Navne

Han ved noget om at spare på energien: 55-årig er ny proceschef hos Samn Forsyning

Morten Wind Andersen er kommet i spidsen for Samn Forsynings procesafdeling, der har ansvaret for de tekniske procesanlæg, som sikrer, at rent drikkevand kommer frem til vandhanerne, og at spildevandet renses forsvarligt, når det kommer retur fra kunderne. De processer skal han optimere og energieffektivisere i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, der tæller ingeniører, biokemikere og maskinmestre. Pressefoto

Ansættelse: Morten Wind Andersen, 55 år, Hornsyld, er tiltrådt som proceschef hos Samn Forsyning, der blev dannet i 2017 som fælles serviceselskab for Horsens Vand og Odder Spildevand.

I 1989 dimitterede Morten Wind Andersen som bygningsingeniør fra ingeniørhøjskolen i Horsens, og han har siden bl.a. arbejdet godt 20 år hos nuværende NRGI med ledelse og rådgivning om energibesparelser blandt opgaverne.

Fra 1. maj er Morten Wind Andersen kommet i gang med at skabe et overblik over de forslag og muligheder, der er for at optimere anlæggene, som Samn Forsynings procesafdeling arbejder med, herunder mulighederne for at få mere energi ud af spildevandet i forbindelse med rensningen, optimering af rensningsprocesserne med henblik på både bedre rensning og mindre energiforbrug, samt om solcelleanlæg kan bidrage til Samn Forsynings grønne omstilling, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Annonce

- Det er et område, jeg har meget erfaring med fra min tid i elsektoren, siger Morten Wind Andersen i pressemeddelelsen.

Han er far til tre, og hans fritid byder bl.a. på mountainbiketure, jagt og bridge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Navne

Loge i Vejle har fejret tre jubilarer

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce