Annonce
Egtved

Handelsforening inviterer til møde: Ny samarbejdsmodel skal styrke byens udvikling

Alle, der interesserer sig for Egtved og mener, de har noget at byde ind med i forhold til byens udvikling, er velkomne på mødet, understreger handelsforeningens formand, Hanne Mikkelsen. Arkivfoto

En ny samarbejdsform skal styrke byens udvikling og gøre det lettere at stable arrangementer på benene, lyder det fra handelsforening forud for møde 4. maj.

Egtved: BID. Business Improvement Districts.

Sådan lyder navnet på den nye samarbejdsmodel, som Egtved Handelsforening håber, at de mange forskellige aktører i byen vil benytte sig af i fremtiden. Modellen har til formål at samle diverse aktører i en by såsom handelslivet, kommunen, foreningerne og udlejerne om et fælles arbejde for at styrke erhvervslivets og byens udvikling, skabe flere events og en øget bosætning og livskvalitet.

Hvordan et BID-samarbejde helt præcist fungerer i praksis, kan alle interesserede høre mere om, når handelsforeningen inviterer til inspirations- og dialogaften i Roberthus torsdag 4. maj kl. 18.30.

- Vi er blevet opmærksom på BID-modellen, efter den er blevet prøvekørt i Vejle med stor succes. Det går ud på, at man sætter sig ned i grupper og finder ud af, hvad man hver især kan byde ind med. På den måde bliver opgaverne delt ud på flere ressourcer, siger Hanne Mikkelsen, ejer Egtved Blomster og formand for handelsforeningen.

Tager tid fra butikkerne

At sprede opgaverne ud på flere hænder og gøre arbejdsprocessen omkring eksempelvis arrangementer i byen mere effektiv vil være en tiltrængt forandring, mener handelsforeningens formand.

- Egtved kan som de andre centerbyer godt være trængt, når det kommer til økonomi og arrangementer. Vi står selv for at lave alle vores arrangementer, som for eksempel Egtved Pigens Dag, og det kræver, at vi trækker en masse arbejdskraft ud af vores butikker, så det vil være godt, hvis vi kan samarbejde mere om det. Vi tror, BID-samarbejdet vil kunne styrke byens udvikling og det fælleskab, vi har på kryds og tværs, siger Hanne Mikkelsen.

- Måske kan der også komme nogle nye arrangementer ud af det. Nogle gange, når man sidder sammen med nogle andre end normalt, kan det skabe grobund for noget nyt, siger hun.

Ved mødet vil blandt andet Mikkel Niess fra BID Danmark fortælle mere om samarbejdet.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce