Annonce
Egtved

Handelsforening inviterer til møde: Ny samarbejdsmodel skal styrke byens udvikling

Alle, der interesserer sig for Egtved og mener, de har noget at byde ind med i forhold til byens udvikling, er velkomne på mødet, understreger handelsforeningens formand, Hanne Mikkelsen. Arkivfoto

En ny samarbejdsform skal styrke byens udvikling og gøre det lettere at stable arrangementer på benene, lyder det fra handelsforening forud for møde 4. maj.

Annonce

Egtved: BID. Business Improvement Districts.

Sådan lyder navnet på den nye samarbejdsmodel, som Egtved Handelsforening håber, at de mange forskellige aktører i byen vil benytte sig af i fremtiden. Modellen har til formål at samle diverse aktører i en by såsom handelslivet, kommunen, foreningerne og udlejerne om et fælles arbejde for at styrke erhvervslivets og byens udvikling, skabe flere events og en øget bosætning og livskvalitet.

Hvordan et BID-samarbejde helt præcist fungerer i praksis, kan alle interesserede høre mere om, når handelsforeningen inviterer til inspirations- og dialogaften i Roberthus torsdag 4. maj kl. 18.30.

- Vi er blevet opmærksom på BID-modellen, efter den er blevet prøvekørt i Vejle med stor succes. Det går ud på, at man sætter sig ned i grupper og finder ud af, hvad man hver især kan byde ind med. På den måde bliver opgaverne delt ud på flere ressourcer, siger Hanne Mikkelsen, ejer Egtved Blomster og formand for handelsforeningen.

Annonce

Tager tid fra butikkerne

At sprede opgaverne ud på flere hænder og gøre arbejdsprocessen omkring eksempelvis arrangementer i byen mere effektiv vil være en tiltrængt forandring, mener handelsforeningens formand.

- Egtved kan som de andre centerbyer godt være trængt, når det kommer til økonomi og arrangementer. Vi står selv for at lave alle vores arrangementer, som for eksempel Egtved Pigens Dag, og det kræver, at vi trækker en masse arbejdskraft ud af vores butikker, så det vil være godt, hvis vi kan samarbejde mere om det. Vi tror, BID-samarbejdet vil kunne styrke byens udvikling og det fælleskab, vi har på kryds og tværs, siger Hanne Mikkelsen.

- Måske kan der også komme nogle nye arrangementer ud af det. Nogle gange, når man sidder sammen med nogle andre end normalt, kan det skabe grobund for noget nyt, siger hun.

Ved mødet vil blandt andet Mikkel Niess fra BID Danmark fortælle mere om samarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce