Annonce
Vejle

Handelsplads har mistet tankanlæg - det vender tilbage om fem uger

Tag og standere er fjernet fra OK's tankanlæg på Bredballe Handelsplads, og fem uger frem er det ikke muligt at tanke brændstof på stedet, hvor de to butikker dog fortsat holder åbent. Foto: OK
OK etablerer helt nyt tankanlæg på Bredballe Handelsplads. Det betyder, at bilisterne ikke kan tanke brændstof her fem uger frem.

Bredballe: Bilister kører i disse uger forgæves til Bredballe Handelsplads på Horsensvej, hvis de skal have fyldt brændstof på køretøjet.

Her er energiselskabet OK gået i gang med en større renovering af tankanlægget, og projektet holder tankanlægget lukket fem uger frem.

Til gengæld kan kunderne se frem til en mere moderne tankstation, der får bedre trafikforhold, når OK Plus på Horsensvej er færdige med at forny det lokale anlæg.

Annonce

- Vi foretager løbende moderniseringer af vores stationer, og i Bredballe er der rigtig meget trafik ind og ud til butikkerne. Derfor er er vi gået i gang med en modernisering for at få ledt trafikanterne bedre rundt på pladsen og så får selve stationen et nyt design med blandt andet mere lækre skærme på standerne, fortæller Rasmus Boserup, pressechef hos OK.

En af de større i Bredballe

Moderniseringen, som for alvor er gået i gang i denne uge, forsyner som nævnt anlægget med nye standere i OK’s nye design. De bliver placeret i forlængelse af hinanden og dermed bliver det nye anlæg længere end det gamle anlæg, som nu er pillet ned.

Ifølge OK giver det mere plads til de bilister, der kører ind for at tanke, og samtidig bliver skiltningen ud til Horsensvej - selve pylonen - udskiftet og opgraderet til LED-lys.

Pressechefen anslår, at selskabet årligt moderniserer mellem 20 og 30 anlæg ud af i alt 670 tankstationer i hele landet.

- Det er lidt svært at sætte et eksakt tal på, hvor mange stationer vi moderniserer om året. Der er også forskel på graden af moderniseringerne, men Bredballe er en af de større moderniseringer, siger Rasmus Boserup.

Annonce

Holder tal for sig selv

Anlægget i Bredballe er et tidligere DK-Benzin-anlæg, som OK overtog i 2006.

Kenneth Jensen driver og ejer anlægget, hvilket han også gjorde i DK-tiden, men det er OK selv, der er bygherre på moderniseringen af anlægget. Og her ønsker pressechefen ikke at sætte tal på, hvor meget selskabet investerer i fornyelserne.

Stationen vil også få en stander med "AdBlue", som er et additiv, der mindsker skadelige partikler i udstødningen på nyere dieselbiler.

Annonce

Butikker er åbne

Anlægget blev lukket 10. august, og bilisterne skal i perioden benytte en midlertidig vej uden om graveområdet.

I de seks uger, projektet varer, kan kunderne fortsat benytte OK Plus butikken, mens OK henviser tankende kunder til det nærmeste OK-anlæg ved Bredballe Center eller på Enghavevej i Vejle midtby.

- Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, lukningen giver i perioden, og samtidig er det vigtigt at understrege, at OK Plus-butikken og Bredballe Blomster på Horsensvej fortsætter ufortrødent med at være åben i moderniseringsperioden, siger Torben Eghøj, distriktschef hos OK.

Annonce

Renoverer vaskehal

I forbindelse med moderniseringen bliver også den ene af tankstationens to svanemærkede vaskehaller renoveret. Vaskehallerne er etableret i henholdsvis 2011 og 2015, men da den ældste af hallerne blev renoveret i 2016, så det er den nyeste hal fra 2015, der nu står for tur.

- I de seneste år har OK haft mellem 15 og 20 nyetableringer af vaskehaller, og cirka fem nye tankstationer til detailhandel og bilistmarkedet. Men vi lukker også nogle gange et anlæg, så det skal med i ligningen, siger Rasmus Boserup.

Selskabet har pt. ingen planer om at renovere nogle af øvrige de OK-stationer i Vejle eller Bredballe.


Det er lidt svært at sætte et eksakt tal på, hvor mange stationer vi moderniserer om året. Der er også forskel på graden af moderniseringerne, men Bredballe er en af de større.

Rasmus Boserup, pressechef, OK
Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Kurator frygtede, at Olaf Haahr fjernede værdier fra hjemmet: Vejles benzin-konge blev video-overvåget efter konkurs

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce