Annonce
Læserbrev

Handicapområdet i Vejle Kommune. Veldrevet - eller?

Annonce

Ja, målt på økonomi - Danmarks 7. billigste jf. denne avis 07.09.18. Men er den oplevede drift også veldrevet? Ja, jf. Vejle Kommunes velfærdsdirektør Anne Mette Lund. Godt nok en påstand uden dokumentation.

Min påstand er den stik modsatte, også uden dokumentation. Dog har jeg, som far til en handicappet søn på 27 år, fulgt området ”på egen krop” og har derfor en stor berøringsflade, både som pårørende og som politisk engageret uden, at jeg kan dele velfærdsdirektør Anne Mette Lunds fine konklusion.

Jf. avisen her 29.05.19 er den gal igen. Der er oparbejdet et merforbrug på 23,8 mill. kr. på voksenområdet grundet et øget behov hos borgerne. Tak for den budgetoverskridelse, der sikkert har afsæt i konkrete og humane behov.

Nu skal budgettet så holdes ved ”en tilpasning” af området efter en lappeløsning! Formanden for voksenudvalget Gitte Frederiksen argumenter her med, at det er ”konjunkturer, der betyder, at flere har behov for mere støtte og flere botilbud” og vedkender sig nu, at der underprioriteres, samt at der er tale om et landsproblem. Her vil man så åbenbart blot smøre budgettet ud i et endnu tyndere lag?!

For mig en ren tilståelsessag, der så suppleres med at ”de røde” har smidt håndklædet i ringen”. Herfra en tak til ”de røde”. Her handler det ikke om rød eller blå. Det handler om, hvor humant man vil behandle borgere, der helt er prisgivet den hjælp, der gives til deres, i forvejen, reducerede eksistensvilkår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce