Annonce
Erhverv

Handler om synlighed: Mila Tryk flytter fra Kornvej 6 til Kornvej 12

Niels Peter Andersen er flyttet fra Kornvej 6 til Kornvej 12, hvor hans firma Mila Tryk & Skilte har fået væsentlig mere eksponering og synlighed med en beliggenhed direkte ud til Diagonalvejen. Foto: Jim Hoff
Efter 20 år med virksomhedsadresse på Kornvej 6 er Niels Peter Andersen rykket til Kornvej 12, hvor hans firma Mila Tryk & Skilte får noget større eksponering med facade ud til Diagonalvejen.
Annonce

GIVE: 1. november sprang Niels Peter Andersen ud med selvstændig skilte- og trykvirksomhed på Kornvej 6 i en af længerne på de bygninger, der dengang husede Give Avis og Give Bogtrykkeri.

Han var tidligere blevet udlært hos Axel Sørensen på Give Bogtrykkeri, og stod nu klar med mod på og ambitioner om at blive selvstændig med egen virksomhed med base i Give. I mellemtiden er der lige drønet 20 år gennem kalenderen, og medio december valgte Niels Peter Andersen så at flytte domicil.

Det var dog ikke en flytning, der fordrede de store flytteomkostninger, for Mila Tryk & Skilte rykkede blot 50 meter nordpå, idet Kornvej 6 hen over julemåneden blev til Kornvej 12.

- Ved at flytte til Kornvej 12 får mit firma meget mere synlighed med en ideel beligenhed direkte ud til Diagonalvejen, fortæller Niels Peter Andersen, der kører sit firma som et klassisk enmandsfirma. Det betyder også, at han klarer alt fra rengøring til regnskaber - og ind i mellem bliver der naturligvis også lavet skilte, bilreklamer/logoer og tryksager.

- Trykkeribranchen/skiltebranchen er en hård branche, der ikke er nem at klare sig i. Den er vel ret beset næsten mere eller mindre død, fordi branchen har været ramt af overkapacitet og deraf følgende prisdumping. Men heldigvis er jeg på banen endnu, idet jeg har formået at holde mine udgifter nede og mit investeringsniveau lavt. Det betyder, at jeg ikke har været så sårbar som de store trykkerivirksomheder, hvoraf en del er forsvundet i dag, konstaterer Niels Peter Andersen.

Mila Tryk & Skilte laver bilreklamer og skilte plus lidt tryksager. Her kører Niels Peter Andersen en gang folie gennem maskinen til ære for fotografen. Foto: Jim Hoff
Annonce

Stort lokalt netværk

Som barnefødt og opvokset i Give lukrerer Niels Peter Andersen på et stort lokalt netværk; et netværk der kun er blevet styrket i form af hans fritidsinteresser, først fodbold og i dag cykling. Det har giver Mila Tryk & Skilte masser af lokale kontaktflader, hvilket igen bevirker, at firmaet kan operere med en meget lokal arbejdsradius på en 25-30 kilometer.

- Jeg har gennem tiden leveret en hel del af de skilte, der hænger i de lokale haller og på de lokale fodboldbaner, og ellers handler det meget om at lave logoer og tekst til biler, skilte, pyloner og i noget mindre grad tryksager, forklarer Niels Peter Andersen, der en overgang omkring 2008 havde en lærling, Peter Thuun, inde i firmaet, men ellers har klaret skærene selv gennem 20 år.

- Nu tænker jeg, at jeg tager de næste 20 år her på Kornvej 12. Det passer vist lige med min pension, lyder det fra den 49-årige Niels Peter Andersen med et skævt smil. Han har lejet sig i arbejds/kontorlokaler samt et lagerrum, og i forbindelse med flytningen er det blevet til en forholdsvis grundig oprydning.

- Det har været godt at få luget ud i nogle af tingene og få dét smidt ud, som jeg ikke skal bruge mere. Der er alligevel blevet samlet en hel del sammen over de 20 år på Kornvej 6, konstaterer Niels Peter Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce