Annonce
Debat

Hans Kristian Skibby i replik: Ligefrem at forsvare et grundlovsbrud, synes jeg nu alligevel, er en kende for frisk

Hans Kristian Skibby. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Mogens Ingemann Thomsen fremkommer med et besynderligt forsvar af regeringens ulovlige ordre om at aflive alle danske mink (i læserbrevet "Jeg vil gerne advare mod, at man begynder at stille spørgsmål ved sundhedsmyndighedernes troværdighed", red.)

Nu skriver Ingemann Thomsen godt nok, at han er erklæret socialdemokrat, men ligefrem at forsvare et grundlovsbrud, synes jeg nu alligevel, er en kende for frisk.

Partihensyn kommer således før Grundloven!

Må jeg minde om, at man har sendt Rigspolitiet ud til mere end 1100 danske familier og truet dem med bål og brand, man har ligeledes sendt uniformerede soldater på rundtur i militære køretøjer og alt sammen på et 100 pct. ulovligt grundlag.


Så skriver Ingemann Thomsen, at det snart bliver besluttet af et flertal i Folketinget at gennemføre en sådan lovliggørelse via L 77. Men fakta er nu engang, at der ikke i dag er lovhjemmel til det, som Ingemann Thomsens partikolleger har gennemført!

Hans Kristian Skibby


Så skriver Ingemann Thomsen, at det snart bliver besluttet af et flertal i Folketinget at gennemføre en sådan lovliggørelse via L 77.

Men fakta er nu engang, at der ikke i dag er lovhjemmel til det, som Ingemann Thomsens partikolleger har gennemført!

Ligeledes fremkommer Ingemann Thomsen med den påstand, at der er ført evidens for, at isolering af de smittede farme og nedslagtning af alene de smittede mink ikke har nyttet.

Det er simpelthen forkert.

Der er jo tusindvis af mutationer, og sådan har alle typer af mutationer altid udviklet sig. Det ændrer mink i Danmark ikke på.

Endelig skriver han, at jeg muligvis har ret i, at den såkaldte cluster 5-udgave er på retur. Nej, det er ikke noget, jeg muligvis har ret i. Det er en uomtvistelig kendsgerning, at den ikke er registreret siden 15. september.

Fakta er derimod, at en kraftig overreaktion udenom Folketinget - og udenom Grundloven - har frataget det danske samfund 6000 arbejdspladser, 1100 familier deres virksomheder, og Danmark nu fremadrettet, hvert år, vil gå glip af en vareeksport på imellem 7 og 12 mia. kr.

Det kunne vi have undgået ved at gennemføre en bedre undersøgelse, som vi i DF foreslog - før den fatale beslutning, som statsministeren fastslog "ikke stod til diskussion og forhandling".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Debat

Det blæser altid i politik

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce