Annonce
Give

Hans Viggo Hansen blev årets borger

Thyregod: Helt usædvanligt og uden fortilfælde udpegede Thyregod-Vester Borgerforeningen et af sine egne bestyrelsesmedlemmer til ”Årets Borger i Thyregod”.

I jubilæumsåret for Thyregodrevyen, var de seks øvrige bestyrelsesmedlemmer enige om, at lige netop Hans Viggo Hansen fortjente titlen som Årets Borger.

Hans Viggo Hansen har nemlig, som den eneste, været med i revyen i alle 40 år, og for 40 år siden sad han også en periode i Borgerforeningens bestyrelse, og var med til at beslutte at byen skulle have en revy!

Siden har han været med. Aldrig på scenen, men altid til stede et eller andet sted, foran eller bag scenen, hjulpet til med alt det praktiske under opbygning, forberedelserne og afvikling af revyen, og har sørget for at lyd, mixerpulte, mikrofoner og højttalere virkede som de skulle!

Derudover er Hans Viggo Hansen også at finde i flere andre af byens foreninger, enten i en bestyrelse eller når der er arrangementer som kræver lydteknisk snilde.

Endelig tæller det også, at Hans Viggo Hansen har været med i Thyregod Fællesantennes bestyrelse lige siden dens oprettelse, hvilket også er 40 år siden.

Prisen som Årets borger uddeles ikke hvert år, men lejlighedsvis, når Borgerforeningen skønner at en person har gjort en helt særlig indsats i lokalsamfundet. Og den kategori var der enighed om, at Hans Viggo Hansen tilhører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce