Annonce
Sport

Hansson blev buhet ud af sin gamle hjemmebane: - Det må betyde, at jeg har gjort noget rigtigt

Hallur Hansson (th.) var tilbage på sin gamle hjemmebane, da VB slog AC Horsens 3-1 i DBU Pokalens ottendedelsfinale. Foto: Morten Pape
Hallur Hansson var tilbage på sin gamle hjemmebane, da VB tirsdag gæstede AC Horsens i DBU Pokalen. Her mødte den færøske landsholdsspiller adskillige buhråb fra hjemmepublikum i løbet af kampen.

Horsens: Horsens-fansene buhede af Hallur Hansson, da han inden kampen modtog blomster for sin tid i klubben. Færingens tidligere hjemmebanefans buhede også, da VB-spilleren lod sig udskifte midt i anden halvleg.

Dermed var Hanssons første møde med sin gamle klub - som han tilmed har repræsenteret i 156 kampe - ét stort buhråb. Men den 29-årige midtbanespiller tager horsensianernes fjendtlighed som et kompliment.

- Jeg forventede, at nogle ville klappe, mens andre ville buhe. Jeg har fået rigtig mange forskellige reaktioner på mit skifte. Et eller andet sted synes jeg, det er fedt, at folk har det sådan for sin klub. Det har jeg respekt for, så det er i orden, siger Hallur Hansson og uddyber:

Annonce

- Det er ikke noget, der irriterer mig. Jeg forventede det et eller andet sted. Det er næsten bedre, at de buher, end de ikke gør noget. Det viser, at de føler et eller andet for mig.

Det er ikke noget, der irriterer mig. Jeg forventede det et eller andet sted. Det er næsten bedre, at de buher, end de ikke gør noget. Det viser, at de føler et eller andet for mig.

Hallur Hansson

En speciel kamp

VB og AC Horsens er rivaler. Klubberne ligger godt og vel 30 kilometer fra hinanden, og de to hold er områdets højest rangerede fodboldmandskaber. Derfor er Hallur Hanssons skifte til VB et kontroversielt et af slagsen.

- Det var en mærkelig følelse op til kampen. Jeg prøvede at forberede mig før opgøret, men da jeg så kom her, var det lidt specielt, siger Hallur Hansson om det første møde med sin gamle klub.

AC Horsens fik syv gule kort i løbet af kampen, og i alt blev der svunget ni advarsler ud af dommer Jørgen Daugbjerg Burchardts lomme. Hallur Hansson mærkede dog ikke noget ondt blod mellem de to hold på banen.

- Der var mange gule kort, men jeg synes ikke, det blev en grim kamp. Der blev gået hårdt til den, men jeg synes, det var fair nok.

Annonce

Formen skal bygges op

VB's nye midtbanemand er kommet til klubben efter at have været klubløs siden slutningen af juli, hvor han fik ophævet sin kontrakt med AC Horsens. Det kan mærkes på kroppen efter en intens start i det vejlensiske.

- Det tager lidt tid at vænne sig til. Jeg prøver at lade være med at tænke på det, men et eller andet sted forventer jeg, at der kommer nogle udfald engang imellem her i starten, siger Hallur Hansson og uddyber:

- Nu får vi at se, hvordan det bliver. Men man skal selvfølgelig lige vænne sig til al den træning og kamp.

Hallur Hansson fik et slag over knæet i anden halvleg i kampen mod Horsens, og færingen lod sig udskifte som en sikkerhedsforanstaltning. Han forventer dog at være klar til weekendens opgør mod FC København.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Se video: Oversergenten Johan giver de unge IT-folk og direktøren sved på panden: 'De skal ikke have diabetes, når de har rundet 30 år'

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nu pilles dødsdømte ejendomme ned: De må vige pladsen for 110 spritnye lejligheder i midtbyen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Erhverv

Superbrugsen lukker på grund af skadedyr: Det er ikke første gang, det er sket

Alarm 112

Han slingrede gennem landsbyen: Nu vil politiet tage hans bil

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Vejle Boldklub For abonnenter

VB står til at miste en helt central brik: Midtbanespillers exit gør kun gavn ét sted

Give

Han troede ikke sine egne øjne: Mand i pensionsalderen bliver pludselig millionær

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Vejle For abonnenter

Sælger tjener over en million på boligsalg: Her er ugens bolighandler i Vejle

Billund For abonnenter

Maskinfabrik vokser: Snart breder virksomheden sig over 2000 kvadratmeter

Alarm 112

Kraftig blæst på Vejlefjordbroen: Passer ikke med vindfølsomme køretøjer

Annonce