Annoncørbetalt indhold

Har du det rette udstyr til dine boligprojekter?

De fleste kan blive enige om, at det er dejligt at bo i et hus. Der er bedre plads end i en lejlighed, og der hører en mere fri stemning med til at have et hus.

Indholdet er sponsoreret

Du kan nemt komme udenfor i den friske luft, og i din have kan børnene lege frit omkring, du har flotte blomster og dejlige frugttræer og du har pladsen til, at kunne invitere venner og familie over til middage i haven. I et hus kan du gøre, hvad du vil, uden at blive forstyrret af andre. Mulighederne er mange i et hus, men som husejer kan du nok også nikke genkendende til, at det også til tider kan være rigtig hårdt at bo i et hus. Der er altid noget, der skal laves, og der er altid et projekt, der skal ordnes. Det er svært at nå det hele, og specielt er det svært at ordne større boligprojekter. Det kræver både tid og penge – og ikke mindst det rette udstyr.

Lej en lift til dit projekt

Mange tror fejlagtigt, at ved større projekter i ens hus, skal der tilkaldes professionel hjælp. Det er også til tider rigtigt, for er du ikke ferm med hænderne, eller ved noget om håndværk, er det nok ofte den bedste løsning. Men kan du gøre det selv, så er der mulighed for det. Du skal nemlig ikke lade dig begrænse af manglende udstyr, for det er faktisk muligt at leje. Til mange boligprojekter er en lift en nødvendighed, og at leje en lift er ofte en god start på projektet. Der findes mange forskellige slags lifte alt efter dit behov og størrelse på dit hus og projekt. Lifte har forskellige rækkevidder og arbejdshøjder, så sæt dig ind i det, inden du går i gang.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.