Annonce
Vejle

Har du ondt? Nordens største klinik åbner i Vejle

Jens Gram tog i sidste uge mod de første kunder i Aarhus Osteopatis nye klinik på Enghavevej i Vejle, hvor køkkenchefen på Restaurant Lyst, Daniel McBurnie, var blandt de første klienter. Kokken slipper nu for køreturen til klinikken i Aarhus. Foto: Aarhus Osteopati
Aarhus Osteopati åbner sin tredje klinik på Enghavevej. Vejlenser er medejer af klinikken, som har over 25 behandlere ansat og begynder i Vejle med fire ansatte.

Vejle: De første kunder fik tid i sidste uge, men først i denne uge slog en ny klinik for alvor dørene op i Vejle.

Det er Aarhus Osteopati, som nu har udvidet med en ny klinik på Enghavevej i Vejle. Medejer Jens Gram, der selv bor i byen, får ansvaret for den daglige drift.

- Aarhus Osteopati er Nordens absolut største osteopat-klinik med over 25 behandlere. Hver uge behandler vi mere end 1000 patienter med alle mulige forskellige problemstillinger, fortæller Jens Gram.

Annonce

Klinikken udvidede til København i juli, og når de to ejere, Jens Gram og Ívar Dagsson, nu tager Vejle med, skyldes det ikke mindst byens beliggenhed i Trekantområdet.

Mange kører fra Trekantområdet

- Klinikken i Aarhus kommer folk kørende til fra hele landet, og i stedet for at udvide der, vil vi hellere sprede os ud. Derfor var det naturligt for os at finde en by i Trekantområdet, og det blev Vejle, fordi jeg selv bor her, og fordi byen har så stor en vækst og central en placering. Det er nemt at køre hertil fra både Horsens, Kolding og Fredericia, siger medejeren, der også har ansvaret for klinikken i hovedstaden.


Osteopati har typisk ligget gemt i fysioterapi-klinikker. Vi gør det modsatte og lægger fuldt fokus på at være osteopater

Jens Gram, medejer af Aarhus Osteopati


På Enghavevej har osteopaterne indtaget lokalerne ovenover Nykredit på 2. sal, hvor AOF senest havde til huse.

Hvaffor en ost?

  • Osteopati er en helhedsorienteret behandlingsform, baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.
  • Filosofien bag osteopati er, at når kroppen bliver korrigeret mekanisk, vil kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft.
  • Osteopaten undersøger og forebygger dysfunktioner i hele kroppen, og behandler led, muskler og bindevæv med osteopatiske manipulative teknikker for at normalisere kroppens funktioner.
  • Osteopater behandler patienter med blandt andet migræne, hovedpine, piskesmæld, nakke- og rygsmerter, skulder-, albue- og håndledsproblemer, iskias, hofte-, knæ og ankelproblemer, slidgigt, sportsskader og symptomer relateret til graviditet og efter fødsel.

Her har klinikken lejet 550 kvadratmeter, så der er plads til at vokse.

- Vi fik nøglerne 4. januar, men udlejer har stået for rumopdelingen, så vi skulle blot rykke ind med vores 20 brikse og inventaret. Vi er 20 behandlere i Aarhus og begynder med tre behandlere her. Men vi har plads til 14, og jeg forventer, at vi på sigt når op på 10 til 14 ansatte, fortæller den uddannede fysioterapeut og osteopat.

Annonce

Vil vokse sig endnu større

Han er overbevist om, at der er plads til en stor klinik i byen, selvom flere lokale klinikker i dag har osteopati med i deres vifte af tilbud.

- Vi mener, at potentialet er der. Vi kan se, at otte procent af kunderne i Aarhus kommer fra Trekantområdet, og Vejle har ikke i dag en stor osteopat-klinik. Vi koncentrerer os om osteopatien og kan tilbyde en bred palette af behandlinger, siger medejeren.

Aarhus Osteopati har lejet 550 kvadratmeter på 2. sal på Enghavevej 20, hvor klinikken selv har stået for indretningen og får plads til op mod 14 behandlere på sigt. Foto: Aarhus Osteopati

Klinikkens vokseværk stopper ikke med åbningen i Vejle, for ambitionerne rækker vidt.

- Vores målsætning er, at alle skal kunne finde os inden for 30 til 40 minutters køretur, og første skridt er, at vi lægger os i de større byer rundt i landet. I første omgang forventer jeg, at vi også åbner klinikker i Aalborg og Odense i år, fortæller osteopaten og tilføjer:

- Osteopati har været i Danmark længe, men det har typisk ligget gemt i fysioterapi-klinikker. Vi gør det modsatte og lægger fuldt fokus på at være osteopater. Det har vi gjort fra dag et.

Annonce

Bliver uddannelsescenter

Udover at være en klinik bliver de nye lokaler også et uddannelsescenter, hvor man kan tage en kandidatgrad i osteopati.

- Osteopati er en fire til fem-årig videregående uddannelse, man tager oven på sin fysioterapeut-, kiropraktor- eller lægeuddannelse. Det er blevet en autoriseret uddannelse, som flere og flere tager. Selve uddannelsen står European School of Osteopathy, der er Europas største osteopat-universitet, for, mens vi leverer lokalerne og forholdene, siger Jens Gram.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Live: Lykkes det VB at tage sæsonens første point?

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Vejles gamle miljøskib kæmper for rent hav i Norge

Vejle For abonnenter

Sådan tjener du penge på Instagram: Influencere er blevet den nye reklamesøjle

Sport

Anders Grinderslev i dansk drama i Vejle

Erhverv

40 mand holder øje med dig: Hammeren falder, når lovgivningen ikke overholdes

Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Anders fra Odder har vundet to kampe ved OL

Alarm 112

Folk på bredden så et tomt surfboad og frygtede drukneulykke: Helikopter, båd og biler rykkede ud

Erhverv

Planen for tiny houses i Vejle siger byggemodning og salg i 2023: Men en tidsramme på to år er "meget ambitiøs", lyder de seneste meldinger

Alarm 112

Beboer kørt til kontrol efter brand: Madlavning brændte på

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle

Debat

Sæt pris på naturen, også når vi bygger motorveje

Annonce